Понеділок , 16.09.2024

Препарат Дерива: ефективний засіб для лікування прищів та вугрів

Акне – поширене дерматологічне захворювання, яке викликає появу шкірних ушкоджень – вугрів, папул, гнійників. Прищі в основному з’являються у підлітків, але можуть з’явитися і у немовлят, дітей і дорослих. 

Найчастіше прищі з’являються на обличчі, шиї, верхній частині спини, руках і грудях. Лікування включає відповідний догляд за шкірою, гігієну та медичні препарати. Ефективним інноваційним засобом для лікування хвороби акне є препарат Дерива. На сайті https://deriva.com.ua/ можна детальніше ознайомитися із лікувальними особливостями цього препарату та його застосуванням.

Хвороба акне – як вона проявляється

Вульгарні вугри (акне) – це хронічне захворювання шкіри, що вражає волосисто-сальну систему та супроводжується себореєю. Вульгарні вугри характеризуються появою відкритих і закритих комедонів, папул, пустул, вузликів, псевдокіст і гнійних кіст у місцях підвищеного виділення шкірного сала – обличчя, спина, шия, руки, верхня частина спини.

Вульгарні вугрі найчастіше зустрічаються у підлітків і молодих людей, але не обмежуються цими віковими групами. Ступінь тяжкості ураження шкіри може бути різною – від мінімальної до важкої, що супроводжується запаленням. Зміни шкіри, спричинені прищами, можуть спричинити темні плями, шрами та негативно вплинути на ваше самопочуття.

Причини появи прищів

Механізм виникнення вульгарних вугрів передбачає взаємодію багатьох факторів, що викликають утворення комедонів і розвиток запалення.

Є багато причин появи прищів, зокрема:
1. підвищене вироблення шкірного сала;
2. закупорка пухисто-сального апарату рогівковою пробкою;
3. запальна реакція;
4. імунна реакція.

У розвитку патологічних змін, безсумнівно, важливу роль відіграють генетичні фактори. Пацієнти з постійними акне зазвичай мають історію акне в інших членів сім’ї.

Наскільки часто зустрічається акне?

Вульгарні вугрі є поширеним явищем і найчастіше зустрічаються у підлітків і молодих людей. Вважається, що частота вульгарних вугрів у підлітків коливається від 35 до понад 90%. Прищі часто з’являються в підлітковому віці (від 7 до 12 років) і зникають на третьому десятилітті життя, але можуть зберігатися в зрілому віці або з’являтися лише в зрілому віці. Підліткові прищі частіше вражають чоловіків, а дорослі – жінок.

Акне – лікування препаратом Дерива

Лікар порекомендує відповідне лікування залежно від типу акне та його тяжкості. Ефективним сучасним засобом для лікування акне є медичний препарат Дерива. Лікування цим препаратом відбувається у два етапи. Спочатку для основного лікування використовують гель Дерива С МS – його наносять тонким шаром на чисту суху шкіру у місцях висипів 1 раз на добу.

На другому етапі використовується препарат Дерива водний гель – для надійного контролю акне після основного лікування. Після завершення лікування необхідно правильно доглядати за шкірою. Також важливе використання зволожуючих і заспокійливих косметичних засобів. Слід уникати використання жирних кремів, спиртовмісної косметики, лужного мила, не піддавати шкіру інтенсивному висиханню, оскільки це може викликати подразнення.