Неділя , 08.09.2024

У Тернополі внаслідок ДТП загинули двоє людей (ФОТО)

Двоє пасажирів з автомобіля “Жигулі” загинули на місці ДТП, а водія та ще одного пасажира з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення.

Звернулися за допомогою до медиків і інші учасники аварії. Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У автопригоді, яка трапилася в Тернополі на вулиці Будного у неділю, 21 липня, близько 15:30, зіткнулося чотири транспортні засоби. На місце події виїжджали працівники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області.

За попередніми даними, водій автомобіля марки “Жигулі”, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем Alfa Romeo, який зупинився на червоний сигнал світлофора. Іномарку від удару відкинуло в авто, яке стояло попереду – у Volkswagen Passat, а Жигулі продовжило рух і врізалося ще й в автомобіль Toyota.

Потерпілих доправили до лікарні. Причину аварії встановить слідство. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження відповідно до частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. На місці події працюють експерти.

Читайте також:
У Залізцях 74-річний водій “Жигулів” заїхав у металеву огорожу