П’ятниця , 27.09.2024

MANU презентує пісню про відданість і доросле кохання

Українська співачка MANU презентує чуттєву пісню “Я з тобою”, яка переносить слухачів у світ нескінченної відданості та любові.  

“Ця пісня для мене особливо важлива, адже я повертаюся до улюбленої справи. Я вирішила почати сольну карʼєру з чистого листа, оскільки вірю, що моя творчість стане підтримкою для слухачів у ці нелегкі часи і знайде відгук у їхніх серцях”, – коментує нову роботу MANU.

Пісня “Я з тобою” написана у формі внутрішнього монологу головної героїні, яка переконана: справжнє кохання подолає всі перешкоди та перипетії. Композиція торкається найтонших струн душі і відображає щирі емоції закоханої людини.

“Я зрозуміла, що ми зараз живемо в такі темні часи, що той промінчик світла, який я так бережу в собі, дуже потрібний цьому світу, тим, хто хоче мати надію на добро, як і я. Музика для мене – це можливість відчувати, бути в моменті, це моя терапія і окремий світ, де я в безпеці бути собою”, – додає артистка.

Пісня “Я з тобою” вже доступна для прослуховування на всіх музичних платформах.

Довідка:

MANU – українська професійна співачка, викладачка музики та вокалу, досвідчена кавер-виконавиця. Велика кількість живих виступів і різномаїття матеріалу  допомогли MANU сформувати власний музичний стиль у написанні пісень. Артистка відверто висловлює свої почуття на сцені, ділиться зі слухачами чуттєвими пісенними історіями та прагне створювати музику, яка надихатиме й підтримуватиме у скрутну хвилину.

MANU – мама двох чудових доньок, яка вірить, що ніколи не пізно йти за своєю мрією. Виховання дітей встигає поєднувати не лише з творчою діяльністю, а і з написанням магістерської роботи з психології на тему: “Як спів може корегувати психоемоційний стан людини”. 

Читайте також:
“Тиші немає” – емоційний маніфест від KALUSH та дуету Krasna Tysha