Четвер , 24.10.2024

Розпилювачі хімії на обприскувач: які бувають і де купити

Форсунки розпилювача – це змінні елементи обприскувача, призначені для перетворення струменя рідини в дрібні краплі. В Інтернет-магазині “Agroplast” можна купити розпилювач форсунки на обприскувач за привабливими цінами.

Розпилювачі хімії відрізняються розміром і формою отворів, завдяки чому створювані краплі можуть досягати оптимального розміру, а розпилення досягати потрібного діапазону. Використання відповідної насадки дозволяє рівномірно розподілити речовину по рослинах.

Типи розпилювачів

На ринку доступні кілька типів розпилювачів, які підходять для різних застосувань. Вони впливають на розмір крапель, а також на обсяг і діапазон розпилення. У професійному рослинництві найбільш популярні три види насадок: щілинні,вібраційні та ланцюгові.

1. Щілинні насадки
Використання щілинних форсунок забезпечує еліптичну схему розпилення. Вони використовуються при нижчому тиску розпилення та підходять для широкого спектру застосувань.
Бувають два види щілинних насадок – стандартні і з соплом Вентурі. Стандартна щілинна форсунка – це найпоширеніша форсунка, яка утворює досить дрібну краплю та забезпечує рівномірний розподіл розпилювача по культурі.
Сопло Вентурі – виробляє більші краплі, наповнені повітрям всередині. Після контакту з поверхнею рослини розсипаються на кілька дрібніших крапель, що забезпечує краще покриття культури засобом захисту.

2. Вібраційні насадки
Вібраційні форсунки створюють конічну форму розпилення. Вони використовуються при більш високому тиску розпилення та утворюють більш дрібні краплі. Через систему розпилення вони менш придатні для установки на штангу обприскувача. Вібраційні насадки бувають з порожнистим конусом та обертові з повним конусом. Порожнистий конус – така насадка створює менші краплі на краю конусу, створюючи заокруглений малюнок бризок.Обертовий з повним конусом – створює більші краплі, а малюнок бризок набуває форми кола.

3. Ланцюгові насадки
Ланцюгові форсунки забезпечують еліптичну схему розпилення та використовуються при низькому тиску розпилення. Вони відрізняються великим кутом розпилення (до 160°) і особливо підходять для великих застосувань, наприклад гербіцидів. Ланцюгові насадки створюють як великі, так і дрібні краплі.

Де купити форсунки розпилювача?

Для обприскування різних засобів захисту рослин на різних культурах розроблені різні типи форсунок. Для досягнення максимальної ефективності розпилення важливо вибрати відповідну розпилювальну насадку для типу розпилювача та тиску розпилення.

В Інтернет-магазині “Агропласт” представлено широкий вибір розпилювачів хімії, які підійдуть на різні типи обприскувачів. Якість продукції цієї компанії уже по достоїнству оцінили не тільки українські аграрії, але й фермери у багатьох країнах світу.