Субота , 26.10.2024

Здійсни музичну мрію з YAKTAK: артист дарує 100 000 грн і запис власного треку під ключ

Відомий український виконавець YAKTAK оголосив про нову благодійну ініціативу для підтримки молодих талантів спільно з Binance. 

Яктак

Артист дарує 100 000 грн музиканту/вокалісту, а також запис свого власного треку. Переможець отримає повний продюсерський пакет: аранжування, зведення, а також промоцію, PR та SMM-кампанію для просування своєї пісні. Усі зусилля команди YAKTAK будуть спрямовані на те, щоб допомогти новачку зробити сингл справжнім хітом.

Я добре розумію, як важко починати свій музичний шлях. Коли я тільки стартував, мені також був потрібен поштовх і підтримка,” — ділиться YAKTAK. “Я часто отримую кавери на свої пісні та запитання про те, як я починав. Тому я вирішив дати шанс молодим артистам отримати ту допомогу, яку я сам шукав на початку.

Ця ініціатива реалізована у співпраці з Binance і включає не лише грошову винагороду, але й повну підтримку в створенні та просуванні треку. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити анкету, відповісти на загальні питання про себе та надіслати демо-запис своєї пісні, або кавер. Якщо він сподобається YAKTAK, переможець отримає 100 000 грн і свій власний хіт. 

Читайте також:
“Авіарежим”: стильні Golubenko та Clonnex повертаються з новим хітом