Вівторок , 30.04.2024

Арсенал – Челсі: анонс матчу і прогнози букмекерів

Англійська Прем’єр-Ліга поступово набирає оберти. В другому турі відбудеться лондонське дербі — Арсенал приймає Челсі.

Арсенал - ЧелсіОбидві команди планують значно покращити результати минулого сезону, отож, втрата очків буде дуже болісною.

Арсенал

У минулому сезоні каноніри посіли восьме місце в чемпіонаті, відставши від Тоттенхема лише на очко, але залишились без єврокубків. Для тренера Мікеля Артети це мало обернутися неминучою відставкою, але кредит довіри керівництва клубу поки залишив коуча на лаві запасних. Однак і новий сезон починається для Арсенала дуже непросто – у першому турі програш від Брентфорда – 0:2. А тепер ось матч з Челсі, а в третій ігровий тиждень – з самим Манчестер Сіті. Поразки в усіх трьох іграх можуть знову розхитати крісло під тренером.

Челсі

Аристократи минулого сезону фінішували четвертими, але проблеми на внутрішній арені перекрив тріумфальний фініш і перемога в Лізі Чемпіонів. Старт цього сезону також успішний для тренера Томаса Тухеля — виграно Суперкубок УЄФА, а в першому турі розгромлено Кристал Пелас – 3:0. Челсі потужно починає і розглядає Арсенал в якості чергової здобичі.

Початок гри і трансляція

Матч Арсенал – Челсі на лондонському стадіоні «Емірейтс» розпочнеться у неділю, 22 серпня, о 18.30 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Setanta Sports».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі вважають беззастережним фаворитом Челсі. «Фавбет» на перемогу аристократів поставив коефіцієнт — 1,84. Виграш Арсенала оцінюють в 4,95. Нічию — 3,75.

«Парі Матч» оцінив перемогу гостей коефіцієнтом 1,82, перемогу Арсенала — 4,7, нічию — 3,65.

Щодо підсумку гри, то найбільш імовірною є перемога гостей з рахунком 0:1. На такий підсумок «Фавбет» дає коефіцієнт 5,9 (1:1 – 6,8, а 0:2 – 7,2), а «Парі Матч» коефіцієнт 6,1 (1:1 – 6,9, а 0:2 – 7,7).

Андрій ЗІНЧУК

Читайте також:
Монако – Шахтар – 0:1. Огляд матчу і відео голу