Вівторок , 30.04.2024

Контракт Мбаппе із “Реалом” готовий

Фабриціо Романо повідомляє, що контракт Мбаппе із “Реалом” повністю готовий, гравцеві залишилося лише його підписати.

У поточному сезоні чемпіонату Франції 23-річний Мбаппе забив 15 голів та зробив 10 гольових передач у 25 матчах. У Лізі чемпіонів на рахунку француза 6 забитих м’ячів та 6 передач у восьми зустрічах. 

Нагадаємо, з Ліги чемпіонів «ПСЖ» вилетіли після жахливого матчу з «Реалом». А ось у Французькій лізі 1 «ПСЖ» займає перше місце з 65 очками. Наступний матч в рамках 30-го туру чемпіонату Франції запланований у підопічних Почеттіно з ФК «Лорьян» на 3-є квітня.

Популярна контора Фонбет вважає фаворитом цього протистояння парижан і пропонує на їхній успіх коефіцієнт 1.20. Слід додати, що у цій БК є режим Фонбет лайв, коли можна робити ставки після того, як матч вже почався.

Недавно стало відомо, що майбутнє форварда Кіліана Мбаппе досі залишається невизначеним. Так, за інформацією ЗМІ, француз, контракт якого з клубом спливає влітку, ще не підписав новий договір із «Реалом».

Хоча мадридці зберігають упевненість у тому, що вони підпишуть 23-річного футболіста. Раніше інсайдери повідомляли, що Кіліан домовився з президентом «Реала» Пересом про перехід ще взимку.

Днями іспанські медіа писали, що Мбаппе втомився від токсичної атмосфери у «ПСЖ». А його стосунки із президентом парижан Нассером Аль-Хелайфі зіпсувалися.

Як повідомляє відомство, перехід форварда «ПСЖ» Кіліана Мбаппе в «Реал Мадрид» може обійтися керівництву «вершкових» у 80 мільйонів євро.

За інформацією журналіста, незважаючи на те, що футболіст може перебратися до Мадриду у статусі вільного агента вже влітку цього року, «Реал» має виплатити підписний бонус.