Вівторок , 30.04.2024

Кращі пігменти для перманентного макіяжу

Перманентний макіяж – косметологічна процедура, яка цікавить і дівчат, і жінок у віці. Для її проведення використовуються спеціальні барвники.

пігментиПігменти вводять у верхній шар шкіри так, що у клієнтів не виникають хворобливі відчуття. З їх допомогою створюється стійкий малюнок, що не втрачає початковий вигляд довгий час.

Вимоги до пігментів для перманентного макіяжу

На ринку представлений великий вибір пігментів. Яка продукція найкраще підходить для виконання процедури? До барвників пред’являються суворі вимоги:

  • безпека – ризики для здоров’я відсутні. Пігменти не містять небезпечних компонентів;
  • однорідна структура – ​​продукція виготовляється відповідно до технологічного процесу. При використанні барвників забезпечується ідеальний відтінок;
  • рівномірне освітлення – природне освітлення брів проходить поступово і однаково на всіх ділянках.

Ще до критеріїв вибору пігментів відноситься стійкість до ультрафіолетового випромінювання, низька розчинність та забезпечення стабільних результатів у роботі. Найкраще віддавати перевагу продукції перевірених брендів. Тоді гарантується висока якість та не виникають небажані наслідки під час проведення процедури.

пігменти для перманентного макіяжу

Кращі пігменти для ПМ

Великий попит має продукція провідного бренду Bioderm. Товари цінуються за бездоганну якість та ефективність. Пігменти Bioderm виготовляються за запатентованою формулою. Вони містяться дистильована вода, гліцерин, біоактивні добавки, отдушки. У деяких пігментах використовується екстракт гамамелісу. Це корисний інгредієнт, що володіє загоювальними властивостями. У колекції Bioderm представлений широкий вибір відтінків: Light umbra, Graphite, Dusty rose, Cyclamen, Ultra black. Можна поповнити арсенал модними відтінками та створювати неповторні образи.

Ще 2022 року актуальні пігменти, що випускаються під брендом Sweet Lips. Це безпечна продукція, що має дрібнодисперсну структуру. При використанні пігментів забезпечується чудовий результат. Продукція підходить і для новачків, і професіоналів. На вибір представлені модні відтінки: медово-карамельний, курна троянда, пастельно-рожевий.

Переваги покупки продукції в PmTaty

Запит, пігменти для перманентного макіяжу ціна, що цікавить приватних майстрів та власників салонів краси. Якщо потрібна якісна продукція, виберіть барвники в інтернет-магазині. До плюсів такого рішення належить:

  • Величезна колекція пігментів для брів, губ, повік.
  • Зручний вибір за допомогою фільтра.
  • Надання консультацій.
  • Доставка товарів у будь-яке місто України.
  • Регулярне оновлення каталогу.

Ознайомтеся з асортиментом пігментів для перманентного макіяжу та здійсніть покупку на сайті! У продажу представлена ​​продукція, яка відповідає вимогам безпеки. В інтернет-магазині продаються найкращі пігменти для проведення косметологічних процедур у 2022 році.