Вівторок , 30.04.2024

Прочищення каналізації: найкращі послуги від компанії КРОТ СЕРВІС

Сьогодні каналізаційні труби, власне, як і вся каналізаційна система – одна з найважливіших умов зручного існування як у містах, так і селах.

Саме завдяки їй відбувається водопостачання та водовідведення. А тому, навіть мінімальне забруднення труб може призвести до припинення всіх важливих процесів.

Аби цього не сталося, слід завчасно подумати про труби – їхнє очищення та попередження глобальних забруднень. На допомогу тут прийде компанія КРОТ СЕРВІС, яка пропонує механічна прочищення каналізації та ряд інших послуг. Проте, про все по-порядку.

Як подбати про каналізацію

Найкращий варіант – уникати забруднення труб каналізації. Для цього експерти радять:

  1. Не зливати в каналізацію олію чи будь-які інші мастильні матеріали – вони залишаються на стінках труб та призводять до налипання бруду.
  2. Не викидати залишки їжі.
  3. Не змивати в унітаз туалетний папір та засоби особистої гігієни – прокладки, тампони, презервативи, дитячі підгузки тощо.
  4. Не забруднювати труби волоссям, нитками та іншими дрібними частинками.
  5. Не викидати в унітаз наповнювач для котячого лотка.

Важливо: в цілях профілактики слід хоча б раз на 1-2 тижні використовувати спеціальні гелі для очищення труб. Проте слід обирати профілактичні засоби, які можна самостійно застосовувати в домашніх умовах.

КРОТ СЕРВІС – швидка допомога для труб

Навіть часта профілактика та дотримання всіх рекомендацій не зможуть захистити від забиття каналізації. Зокрема, якщо ви живете в багатоквартирному будинку. Саме тут на допомогу прийдуть спеціалісти компанії КРОТ СЕРВІС.

Серед переваг фірми слід виділити наступне:

  1. Великий асортимент послуг – прочищення труб, викачка септиків, очищення колодязів, регламентне обслуговування каналізаційних мереж тощо.
  2. Можливість нічного виїзду на місце роботи.
  3. Приємні ціни – нижчі, ніж у конкурентів.
  4. Гарантія на проведені роботи – якщо відбувається повторне забиття труб, наступний виїзд безкоштовний або з великою знижкою.
  5. Велика програма лояльності – знижки та акції для постійних клієнтів.
  6. Використання лише новітніх технологій та хімікатів, які не лише очищають труби, але й роблять їх стійкішими до майбутніх забруднень.

Як бачимо, подбати про каналізаційні труби можна самостійно. Проте, якщо все ж відбулося забруднення – на допомогу прийдуть спеціалісти компанії КРОТ СЕРВІС. Тут вам нададуть великий спектр послуг, гарантуючи їхню якість, за приємними цінами. А постійних клієнтів ще й чекає програма лояльності.