П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі міліція почала перевіряти “психотропну” газету

Інформацію про розповсюдження у Тернополі газет, які, ймовірно, можуть містити частинки психотропної речовини невідомого походження, перевіряють правоохоронці.

gazetaЗа словами слідчих, вони зобов’язані реагувати на будь-яке повідомлення, що стосується безпеки громадян.

Експерти взяли на аналіз кілька примірників друкованого видання, які роздавалися в обласному центрі.

Результати, кажуть правоохоронці, будуть за кілька днів, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Нагадаємо, вчора у Тернополі вийшов спецвипуск газети “20 хвилин” присвячений дерибану землі Тернополя теперішньою міською владою.

Газету безкоштовно розповсюджували на вулицях міста. Однак у “Свободі” дуже болісно сприйняли цю акцію і незавдовго на радіостанції “УХ-радіо” почали транслювати аудіо-ролик із закликами до тернополян не брати до рук  цієї газети, оскільки вона, можливо, оброблена психотропною речовиною і організована московськими політтехнологами для того, щоб завдати тернополянам психологічної атаки.