П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині дівчина зі штанів знайомого витягла… 200 доларів і 8000 гривень

Три крадіжки минулої доби розкрили поліцейські Тернопільщини.

гроши112 листопада із заявою про зникнення гаманця звернулася до Кременецького відділу поліції двадцятилітня місцева мешканка, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Його відсутність вона виявила близько 19.00. За словами потерпілої, у гаманці було 650 гривень та золота обручка.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події встановила, що того дня в гостях у потерпілої була кременчанка, 1994 року народження. Йдучи додому вона прихопила з собою ще й гаманець. У скоєному дівчина зізналася.

Ще про одну крадіжку заявив мешканець села Угринів Підгаєцього району. Чоловік повідомив про те, що коли він перебував в гостях у своєї знайомої з кишені його штанів щезло 200 доларів США та 8000 гривень.

У ході огляду місця злочину поліцейські з’ясували, що до крадіжки причетна вісімнадцятилітня знайома потерпілого. Їй інкримінують статтю 185 частина 1 ККУ – крадіжка.

Про викрадення пенсійного посвідчення та банківської карточки, з якої згодом зняли ще й 1000 гривень повідомив у Тернопільський відділ поліції місцевий мешканець, 1942 року народження.

У ході проведених заходів стало відомо, що до злочину причетна тернополянка. Вона у скоєному зізналася. Її правоохоронці перевіряють на причетність до аналогічних кримінальних правопорушень.