П’ятниця , 29.03.2024

ДТП на Тернопіллі: “Тойота” злетіла у кювет, а мотоцикліст роз’їхав пішохода

Минулої доби за допомогою до лікарів на Тернопільщині звернулися двоє осіб, які отримали травми у ДТП. 

швидкаПро це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Із переломом обох кісток правої гомілки, забоєм ліктьового суглобу та передпліччя 17 грудня до Кременецької райлікарні бригада швидкої допомоги доставила мешканку села Білокриниця.

Травми жінка отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що її на нерегульованому пішохідному переході в райцентрі збив неповнолітній мотоцикліст. Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення, у водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одне повідомлення від чергового лікаря про аварію надійшло в Підволочиський відділ поліції. Медик заявив, що до них із забоєм поперекового відділу хребта звернувся житель села Скорики.

Потерпілий повідомив, що ще 16 грудня, керуючи автомобілем “Тойота-Ландкрузер”, поблизу села Скорики не впорався з керуванням. Автівка різко з’їхала у кювет і в результаті він отримав травми.

Обидві аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.