П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі водій втік з місця ДТП, бо боявся людського самосуду

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у понеділок, 25 січня. Про неї у Тернопільський відділ поліції повідомила тернополянка близько 20:10.

dtp1Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце пригоди, застала там лише кермувальника “Део”. Водія з іншої автівки не було.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Опель-Вектра”, рухаючись вулицею Л.Українки, зіткнувся з автомобілем “Део-Ланос” при здійсненні маневру обгону. Останній їхав попереду в попутному напрямку та повертав ліворуч у один з дворів.

Водій “Опеля” підійшов до правоохоронців лише через годину. Чоловік заявив, що на момент аварії зібралося чимало людей і він злякався. Весь час був неподалік власної автівки. Після повернення чоловік пройшов медогляд, який показав, що він тверезий.

В результаті автопригоди до травмпункту бригада швидкої допомоги доправила водія “Део”. У нього черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Після огляду чоловіка відпустили.

Автівки, до з’ясування причин ДТП, помістили на арештмайданчик. Триває слідство, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.