П’ятниця , 19.04.2024

Депутат з “Народного контролю”, який попався на хабарі, сидить під домашнім арештом

Прокуратура повідомила про підозру викладачу вищого навчального закладу в одержанні 1 тис. дол. США хабара

Ляхович1“Прокуратура області повідомила про підозру викладачу одного з державних вищих навчальних закладів, який одночасно є депутатом Тернопільської міської ради у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди)”. – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, доцент вузу отримав від жительки міста Тернополя 1 тис. дол. США неправомірної вигоди за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування її на посаду лікаря в одному з медичних закладів.

Під час одержання цієї суми викладача викрили працівники прокуратури Тернопільської області спільно зі співробітниками Головного управління Національної поліції України в області.

За клопотанням прокуратури області суд обрав викладачу запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затриманим є депутат Тернопільської міської ради з фракції  “Народний контроль” Роман Ляхович.