Субота , 27.04.2024

У Тернополі пікетують проти уряду Яценюка

Тернопільські активісти, представники різних громадських організацій та політичних сил пікетували Тернопільську ОДА у вівторок, 16 січня.

яценюк-пикетВони вимагають відставки Арсенія Яценюка. Такі пікети влаштували у всіх обласних центрах України та у Києві під Верховною Радою. Туди поїхали і тернопільські пікетувальники, пише “20 хвилин”.

– Частина наших активістів поїхала у Київ на центральний пікет, а ті, хто не зміг поїхати прийшли пікетувати облдержадміністрацію, – говорить голова ГО «Студентська Свобода» Ігор Костюк. – Щоб показати, що незадоволені діями уряду Яценюка не лише у Києві, а й по всій Україні.

Активісти вимагають відставки уряду Яценюка, бо незадоволені його реформами. – На сьогоднішній день уряд має підтримки 1-2 %, якщо говорити за соціологію, – додає Ігор Костюк. – Якщо по фактах, то це тотальне падіння гривні, підвищення тарифів, провальна реформа по поліції. Про це можна говорити багато. Активісти зібрались з плакати на яких написали свої протести проти Арсенія Яценюка.