П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі зловмисники виламали двері і пограбували продуктовий магазин

Продуктовий магазин “Явір-плюс” (серед тернополян відомий як “магазин на сходах”) що на вул. Князя Острозького, 45 пограбували 30 травня.

магазин-грабіж2Поліцейські експерти мовчать – йде слідство, пише “20 хвилин”. 

Невідомі особи вдерлися у магазин прямісінько через вхідні двері. Щоправда, ключем магазин не відчиняли, допоміг лом. Як каже один з поліцейських, що прибули на виклик, крадії відтиснули двері.

Можливо, якби власник магазину поставив відповідні захисні ролети, цього б не сталося. Більше жодної інформації, оскільки тривають слідчі дії, – кажуть поліцейські.

Поспілкуватися з власником ТОВ “Явір-плюс” не вдалося, оскільки в магазині перевіряли товар та складали опис вкраденої продукції.

Житель будинку, у якому розміщений пограбований продуктовий магазин, Ярослав каже, що жодних звуків від пограбування не чув, більше того він навіть не знав, що магазин, у якому щодня купує продукти, пограбували цієї ночі.

Про те, що нічого не чули, кажуть і у сусідній кондитерській крамничці. Зокрема, продавчиня магазину “Тортіно” каже, що знає лише те, що у сусідів були виламані двері та багато товару розкинуто на підлозі.