Четвер , 18.04.2024

Під час купівлі автомобіля житель Тернопільщини став жертвою шахраїв

Приваблива пропозиція придбати авто в лізинг обернулася втратою грошей для жителя селища Підволочиськ Тернопільської області.

avtoЧоловік спокусився на обіцяну лізингову програму, натомість втратив сорок тисяч гривень, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Зі слів потерпілого, наприкінці березня цього року він звернувся до офісу фірми «Ваше авто», що розташована в Тернополі в самому центрі міста – по вулиці Руській, 8, де представник даної компанії, обіцяючи вигідні пропозиції з купівлі автомобіля, заволодів його грошовими коштами.

Сорок тисяч як у воду кануло, а обіцяної автівки клієнт так і не дочекався. Зрозумівши, що став жертвою афери, потерпілий звернувся до поліції.

Правоохоронці  проводять слідчі заходи та ретельно вивчають діяльність даної фірми, адже у Тернополі, на жаль, це не перший випадок, коли люди втрачають шалені суми грошей, стаючи клієнтами так званих лізингових компаній. Приміром, нещодавно поліцейські викрили фірму  “Делюкс-Авто” від якої потерпіли щонайменше тридцять осіб.

Правоохоронці радять не вестися на заманливі пропозиції, а завжди з обережністю ставитися до «вигідних» покупок.

Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 190 ККУ.

 

One comment

  1. Найкрутішу автомобільну аферу на Тернопільщині прокрутив герой Чорткова пан Коник який будучи начальником Чортківського Мрео повторив винахід начальника Ковельського МРЕО.А саме без розмитнення поставив на реєстрацію-номера більше двісті свіжопригнаних Ауді Фольців і продав їх по дорученнях.А потім при допомозі Чортківських комбінаторів типу Володі Зельца що займаються ловлею душ на Грін Кард законо зробив ноги у вільну країну США.Де зараз у нього на фурах шоферами їздять наймити Тернопільщини.Як казав недавно Жебрівський чим більше у нас появляться таких куркулів тим більше буде демократії.Бо порядок то поганий нелюдський Сталінізм знищивший так багато украдійців.І ще в Чортківській авто перевірці залишився його напарник пан Котик який реалізовував наштамповані на Тернопільщині лєві автомобільні права.