Четвер , 28.03.2024

У Тернополі грабіжник вистрибнув з другого поверху та зламав собі обидві ноги

Інцидент трапився в обласному центрі. Прийшовши до сусіда на «сто грамів», зловмисник пограбував його чотирирічну дитину. Скориставшись тим, що дівчинка спала, лиходій зняв з неї золоту сережку.

стрибок-вікноДо правоохоронців із заявою звернулася мати дитини. Жінка заявила, що підозрює сусіда у пограбуванні. Поліцейські оперативно відреагували  на повідомлення тернополянки, проте допитувати потерпілого довелося вже у медичному закладі, куди той потрапив з переломами стіп обох ніг, повідомили у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Походження травм підозрюваний  пояснює тим, що з другого поверху його скинув сусід, а батько пограбованої дитини переконує, що зловмисник так тікав з чужою сережкою, що cам гайнув через вікно власної квартири.

Як встановили правоохоронці, напередодні сусіди розпивали спиртне в квартирі потерпілого. Коли господар вийшов до вбиральні, гість зайшов до кімнати, де спала чотирирічна дівчинка. Тихо підійшовши до дитини, хотів непомітно зняти з вушка сережку, та малеча прокинулася і стала плакати. Коли з’явився тато, розповіла, що дядько забрав у неї прикрасу.

Батько кинувся наздоганяти зловмисника, та той, вбігши до себе до квартири, не знайшов іншого виходу, як вискочити у вікно, аби не повертати награбоване.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфіковані частиною першою статті 186 ККУ. Проводиться досудове розслідування.