Субота , 27.04.2024

У Чорткові пограбували працівницю газетного кіоску

Із заявою про побої та грабіж звернулася до правоохоронців жителька Чорткова. Жінка повідомила, що на неї на робочому місці напав колишній чоловік.

%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b01За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Чортківського відділу поліції Віктора Василика, жінка на момент злочину перебувала на робочому місці, а саме в кіоску “Торг Преса”.

Близько 11:30 до неї прийшов колишній чоловік, 1990 року народження, і почав кричати. Після словесної перепалки він вдарив її, забрав з кіоску коробку з грошима, де було 800 гривень, та втік.

Як тільки надійшло повідомлення від потерпілої, правоохоронці одразу розшукали та піймали дебошира. Він у скоєному зізнався. Гроші повернув, щоправда 40 гривень уже встиг витратити на випивку. На момент сварки чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілу госпіталізували до неврологічного відділення. У жінки закрита черепно-мозкова травма, струс та забій ключиці.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 частина 1 ККУ –  відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Триває слідство, повідомили у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.