П’ятниця , 29.03.2024

Владика, який гуляв у нічному клубі, став героєм жартів Володимира Зеленського (ВІДЕО)

Актори студії “Квартал 95” вчора ввечері в ефірі програми “Чисто news” темою для своїх жартів обрали скандал довкола священиків УАПЦ, які відпочивали у нічному клубі Тернополя.

zelen1Ведучий програми Володимир Зеленський зазначив, що є одна з версій, ніби насправді священнослужителі у нічному клубі не відпочивали, а продовжували працювати, шукаючи грішників, щоб зустрітися з ними особисто і навернути їх на шлях істинний, пише “Галас”. 

– Наприклад, тут чітко видно як владика закликає дівчину до тайної сповіді, – прокоментував Зеленський один з кадрів, на якому видно як представник духовенства тягне дівчину за руку.

І далі наступний коментар до епізоду під час танцю додав Валерій Жидков:

– А ось тут він бере грішницю на руки і показує: ти прощена.

Не оминули своєю увагою і моменту, коли виникла бійка за участі священиків.

– А тут владика та інші священики “ізганяють бєса”, який трапляється на їх шляху, – прокоментував Зеленський і цей епізод.

Підсумував цю скандальну тему інший ведучий Валерій Жидков:

– Священики теж люди і усе людське їм теж не чуже, але усі ми прекрасно розуміємо, що гріх таким займатися у приміщеннях, де є камери відеоспостереження.

Нагадаємо, за наслідками скандалу який виник після оприлюднення компрометуючого відео, Синод УАПЦ прийняв рішення відправити архієпископа у монастир на покаяння, а двох священиків та іподиякона відсторонили від пастирських обов’язків.