Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині розшукують “Монаха”, який втік із СІЗО, розібравши стіну (ФОТО)

Зловмисник, який напередодні у Львівській області втік із СІЗО, розібравши фасадну стіну, може перебувати на Тернопільщині.

rozshuk-psСпівробітники Самбірського відділу поліції Львівської області розшукують Хамраєва Геннадія Вікторовича, 1980 р.н. уродженця Російської Федерації.

Підозрюваний – член «Правого Сектору» кличка «Монах». Затриманий поліцейськими за вчинення злочину передбаченого ч.4 ст. 187 КК України.

16 жовтня він втік з ізолятора тимасового тримання Самбірського ВП, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Водночас, як повідомляють львівські правоохоронці, вчора у Самборі з ізолятора тимчасового тримання, розібравши частину фасадної стіни, втекли троє підозрюваних у скоєнні злочинів.

Двох місцевих чоловіків, яких підозрюють у скоєнні крадіжок, уже затримали. Наразі тривають пошуку громадянина Росії, якому інкримінують розбійний напад та незаконне поводження зі зброєю.

При отриманні будь-якої інформації відносно розшукуваного чи встановлені місця знаходження злочинця, правоохоронці просять терміново повідомляти за телефоном у Самборі (03236) 3-29-95, 6-03-21, 0984203491, або 102 у будь який відділ поліції.