Четвер , 28.03.2024

У Тернополі побили, а потім ще й пограбували клієнта нічного клубу

До працівників Тернопільського відділу поліції із заявою звернувся 18-річний житель обласного центру і повідомив, що став жертвою пограбування.

kulakВ юнака двоє невідомих відібрали гроші, мобільний ще й стусанів надавали, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Зі слів потерпілого, він відпочивав разом зі своїм знайомим та його дівчиною у нічному клубі. Саме там й почався конфлікт з  іншою компанією відпочивальників. Але тоді все вдалося залагодити. Принаймні, так здавалося на перший погляд.

Тернополянин  викликав таксі і вирушив додому, як раптом неподалік побачив, що знайомого та його подружку знову ображають двоє невідомих осіб – тих самих, з якими у них був виник конфлікт в нічному клубі.

Молодий чоловік вирішив знову залагодити ситуацію. Та цього разу з миром розійтися не вийшло. Зловмисники накинулися на нього, завдали тілесних ушкоджень, відібрали гроші та мобільний.

Поліцейським оперативно вдалося затримати одного з нападників. Ним виявився 23-річний тернополянин. Зловмисник поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Тривають слідчо-оперативні заходи.

Щодо нападника розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 ККУ.