Середа , 24.04.2024

Сьогодні зранку у Тернополі знову великі затори на Микулинецькій

Сьогодні вранці у Тернополі знову виникли великі затори при в’їзді у місто з Великої Березовиці.

zator4

Про це у соціальних мережах повідомляє відомий тернопільський журналіст та фотограф Микола Василечко.

“Четвертий день транспортного колапсу в Тернополі. З Великої Березовиці (кажуть, що аж за межі селища) знову мегапробка аж до центру Тернополя. Я ото вийшов на Микулинецьку та й… вернувся додому.

Ось я своїм розумом не можу збагнути, щоб на четвертий день влада не додумалася оголосити надзвичайний стан на дорогах. Припинити повністю рух на якійсь ключовій дорозі, кинути на розчищення кільканадцять машин і за дві-три години розчистити, а потім іншу.

За ніч могли б усі магістральні вулиці міста розчистити. Як там інші під’їзди до Тернополя — не знаю, а ось Микулинецька — справжній жах, адже з півдня в місто більше нема заїздів, не об’їдеш ніде.

А з іншого боку, кожен, хто має машину таки вкотре, знаючи про затори, преться до міста і половина з них просто без нагальної потреби. Та то заборонити треба повністю, натомість залучити до перевезення людей не тільки звичайні маршрутки, а й відомчі автобуси. І не було би такої ситуації”. – пише Микола Василечко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора ввечері величезні затори виникли практично при всіх в’їздах у Тернопіль. Особливо великим був затор на вулиці Микулинецькій.