Середа , 24.04.2024

Депутат Тернопільської міської ради задекларував 450 тисяч гривень готівки

Депутат Тернопільської міської ради “свободівець” Роман Навроцький уже прозвітував про свої доходи за 2016 рік, заповнивши електронну декларацію. 

Заробітна плата Романа Навроцького за минулий рік становила 33907 гривень – це зарплата на посаді першого заступника начальника Державної інспекції сільського господарства Тернопільської області.

Дружина депутата минулого року отримала 10320 соціальної допомоги (по догляду за дитиною).

Такі дані зазначені в електронній декларації обранця Тернопільської міської ради за 2016 рік.

Згідно з поданою декларацією, родина депутата володіє готівковими коштами у сумі близько 450 тисяч гривень – 300 тисяч гривень задекларувала дружина Романа Навроцького і 6000 доларів задекларовано на їхнього сина.

Транспортних засобів ні у депутата, ні у членів його сім’ї немає.

Із нерухомості Роман Навроцький  задекларував дві земельні ділянки площею 6044 і 6809 кв. м. Знаходяться вони у селі Токи Підволочиського району.

Дружина Романа Навроцького є власницею двох квартир площею 36 і 103 кв. м. Також на дружину депутата зареєстрований житловий будинок площею 150 кв. м. Окрім цього у власності Ольги Навроцької перебуває нежитлове приміщення площею 30 кв. м та земельна ділянка площею 1000 кв. м. Усі об’єкти нерухомості, власницею яких є Ольга Навроцька, знаходяться у Підволочиську.

Нагадаємо, Роман Навроцький у Тернопільській міській раді донедавна був секретарем депутатської земельної комісії та головою міської організації ВО “Свобода”.