Четвер , 28.03.2024

Колишній прокурор Тернополя приїхав рятувати ректора, який скоїв ДТП

У скандальній аварії, яка трапилася 3 травня у Тернополі за участі ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого з’явилися нові дійові особи.

Як повідомляє Тернопільський осередок “Автомайдану”, на місце події прибув колишній прокурор Тернополя Сергій Банах, який зараз працює у ТНЕУ на посаді декана юридичного факультету.

Екс-прокурор забрав ректора у своє авто та допоміг йому покинути місце автопригоди.

“Ввечері 3 травня у Великій Березовиці відбулося ДТП за участю ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого. Про це повідомили очевидці аварії.

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок вдалося з’ясувати подробиці пригоди. Водій автомобіля Range Rover Sport вдарив Opel Insignia в районі Кемпінгу, там загубив свій бампер з номерами. А зупинився (чи зупинили) навпроти Шредер, через 3 км.

Як повідомили власні джерела, у ДТП є свідки, які готові дати покази. Були й потерпілі, з якими вирішили питання на місці. З місця пригоди А.Крисоватого забрав Сергій Банах на автомобілі Toyota Camry з номерними знаками ВО0070АІ. Колишній прокурор м.Тернополя зараз очолює юридичний факультет ТНЕУ. Свідки підтверджують також інформацію про кермування у нетверезому стані”. – йдеться у повідомленні Тернопільського осередку “Автомайдану”.

Читайте також:
У Тернополі поліція досі шукає ректора, який скоїв аварію і втік
Тернопільський ректор розбив свій Range Rover і покинув місце аварії (ФОТО)

2 коментарі

  1. У Тернополі ,як і у всій Україні , перед законом повинні бути всі рівні!! Але існує неписаний
    “закон”,що серед рівних можуть бути “рівніші”-це ті ,які мають “волохату” руку,або мають друзів з “волохатою”рукою.
    Не важно хто ти,а також яка в тебе рука, якщо ти випив і позволяєш собі сісти за руль,то ти порушник закону і повинен вже з цієї миті нести відповідальність !!! Але якщо ти виїхав на проїзжу частину дороги і вчинив аварію ,зробивши невинній людині неприємні проблеми,або проблеми його здоровю, а сам рятуєш свою шкіру, стараєшся втекти, то ти Шакал !!! Таких Шакалів потрібно назавжди позбавляти прав водія і без всякого слідства садити в тюрму !! Тих хто має бажання у таких випадках захистити цих Шакалів,потрібно притягувати до судової відповідальності , незалежно чи він колишній ,чи теперішній прокурор !!! Тільки тоді можна позбутися цих ШАКАЛІВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Всі ви ссуки привладні на джипах пов язані злочинними корупційними схемами. Коли ж ви вже нажеретесь? Одне одного з гівна витягаєте, свині ненаситні.