Четвер , 28.03.2024

У Тернополі на “Східному” померло немовля

У сімʼї,яка проживає в будинку на вул. Клима Савури, 24 липня помер місячний хлопчик. За словами батьків, вони нагодували немовля та поклали спати. Через годину дитина уже не дихала. Причину смерті зʼясовують медики. 

Коли батьки помітили, що дитина не дихає, то спершу зателефонували у поліклініку і намагались самі реанімувати немовля, повідомили в Центрі екстреної меддопомоги та медицини катастроф .

– Це зі слів батьків, – кажуть у Центрі екстреної меддопомоги та медицини катастроф. – А в поліклініці їм уже сказали, щоб ті викликали “швидку”. Там ситуація дуже непроста. Лікар-педіатр, яка вчора виїжджала туди, була в складному становищі. Тому, що, коли померла дитина, то в мами та її брата трапився напад епілепсії.

Коли лікар приїхала на виклик, то у квартирі було ще троє дітей.

– На момент приїзду лікаря немовля уже було бліде і мало по тілу гіпостатичні плями, – кажуть медики. – Щодо причини смерті, то поки нічого невідомо.

Медики повідомили у поліцію та дочекались приїзду правоохоронців.

– Немовля – хлопчик, 2017 року народження, – повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції Тернопільської області. – При поверхневому огляді тіла зовнішніх ознак насильницької смерті не було. Медики мають провести розтин, тоді буде відома причина смерті.

За статею 115 ч.1 відкрито кримінальне провадження.

Джерело: “20 хвилин”.