П’ятниця , 19.04.2024

Суркіси здійснюють тиск на слідство

Голова федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов заявив про тиск на слідство у справі за фактом фальсифікації документів Федерації футболу України для обрання Григорія Суркіса у Виконком УЄФА. 

26 жовтня у приміщенні Маріупольського управління поліції, за дорученням Київської прокуратури Печерського району, Василя Журавльова допитали з приводу підробки документів Григорієм Суркісом.

Про це Василь Журавльов повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

За його словами, на сьогоднішній день йде серйозний тиск на слідство зі сторони чиновників ФК Динамо і особисто братами Суркісами.

“Відповів на усі отримані запитання, також запропонував запросити і опитати усіх підписантів цих документів, які нібито були на висунення Григорія Суркіса в УЄФА. Попросив зробити експертизи почерків. Уже сьогодні мені зрозуміло на 99,9%, що висунення було сфальсифіковано”. – зазначає Василь Журавльов.

Він також повідомив, що іще раз обдзвонив більшість голів обласних Федерацій, ФСТ і асоціацію, Колективних членів і переговорив особисто з їхніми керівниками. Висновки з цих розмов невтішні – йде серйозний тис на слідство зі сторони чиновників ФК Динамо і особисто від братів Суркісів.

“Футбольній Україні потрібен легітимний представник в УЄФА, ким би він не був, головне чесно висунутий конгресом і виконкомом ФФУ”. – підсумував Журавльов.

Нагадаємо, що поліція розслідує можливий факт фальсифікації документів Федерації футболу України для обрання Григорія Суркіса у Виконком УЄФА за скаргою голови федерації футболу Маріуполя Василя Журавльова.

Окрім цього, Василь Журавльов направив листа прокурору Києва, у якому звинувачує у підробці документів Ігоря Кочетова (нинішній віце-президент ФФУ), який у той час очолював київську федерацію футболу.