Вівторок , 19.03.2024

Що думає чоловік, коли знаходить одну єдину

Чоловіки, які звикли просто жити та не морочитися стосовно відносин, які надто піклуються про своє майбутнє, найчастіше зустрічають жінку своєї мрії абсолютно випадково і несподівано для самих себе. 

Вона здатна змінити в ньому все, починаючи з індивідуальності і закінчуючи звичками свого партнера. І що найцікавіше, чоловік з радістю відмовляються від усього, що характеризувало його раніше, тому що він ще ніколи не відчував себе таким щасливим поруч із жінкою.

При такому збігу обставин чоловікам властиво переживати особливі почуття, які породжують деякі думки. 15 з них я перерахую в цій статті.

  1. «Мені потрібно чинити опір»:

На початку відносин, коли вони розуміють, що починають закохуватися, чоловіки намагаються чинити опір цьому почуттю. Через свою натуру їм дуже важко повірити, що це відбувається насправді. Адже вони тільки що зустріли свій ідеал, який, на їхню думку, дивом звернув на них увагу.

Крім цього, вони можуть чинити опір ще й через нові емоції. Чоловіки стають м’якшими і прихильнішими, чого не траплялося з ними раніше. Тому вони бояться, вони не хочуть бути відкинутими і вважають за краще перестрахуватися. Вже перед самим початком чоловікам легше піти зі сцени.

  1. «Вона стає все красивішою»:

Чоловіки, які занадто довго не були зацікавлені у відносинах, вважають, що практично неможливо відзначати в одній і тій же жінці нові привабливі риси. Хтивість змушує їх бути поруч тільки в початковий період, але це почуття зникає з плином часу. Однак, коли людина нарешті закохується, його обраниця буде ставати для нього красивіше з кожним новим днем.

Причиною цього може бути те, що він уважно дивиться на неї кожен день і хоче бачити в ній цю красу. Приборкання таких чоловіків – одна з кращих речей, яку може випробувати жінка.

  1. «Ми поважаємо один одного»:

Визначення поваги може варіюватися в залежності від ставлення до цього фактору. З точки зору людини, яка ніколи дійсно не дбала про те, щоб додати до почуттів ще й повагу до партнера, це щось нове і справляє позитивне враження. Будучи з потрібною жінкою, чоловік починає дізнаватися те, що йому приємні ці небачені раніше думки. Її спосіб дарувати йому насолоду своєю красою викликає захват і порівняти зі зразком порядності, що він і намагається зберегти у відносинах як можна довше.

Її звичка поважати відносини заворожує чоловіка, тому він намагається відповісти взаємністю. Йому приємно дізнаватися про неї нові речі, які доповнюють їх любов.

  1. «Мені все одно, я все ще кохаю її»:

У всіх нас є вантаж минулого, який ми носимо з собою. А іноді ми намагаємося приховати це від нашого партнера. Але якщо він якимось чином дізнається або жінка сама розповість йому про це, то це не змінить його ставлення до неї. Це може бути що завгодно: поганий вибір друзів, про який вона шкодує, який-небудь вчинок, який був здійснений в минулому і т. д. Але все це не матиме значення, тому що чоловік буде продовжувати кохати свою обраницю незважаючи ні на що.

  1. «Я можу їй все розповісти»:

Чоловіки, як правило, не люблять говорити з тією, яка їм не цікава. Вони вважають за краще мовчати, змушуючи її розповісти про своє минуле, трагічний досвід або про щось інше. Але з потрібною жінкою, яка змушує його рухатися вперед і ставати краще, він готовий викласти всі свої таємниці на стіл і не побоїться цього. З такою супутницею він знає, що все буде добре, і що вона заслуговує на те, щоб знати його повністю.

  1. «Вона – єдина»:

Це означає, що чоловік може відмовитися від спроб справити враження на всіх жінок, з якими він стикається, заради однієї єдиної любові. На першому етапі, коли він усвідомлює всю серйозність свого кохання, він несвідомо йде від флірту і зайвого спілкування з жінками. Адже він і так знайшов все, що шукав. І все це зосередилося в одній жінці, яка ніколи не перестане його надихати.

  1. «Це кохання?»:

Він може трохи заплутатися, намагаючись зрозуміти, що саме в жінці змушує його відчувати себе по-іншому, особливо якщо раніше він не відчував нічого подібного. Тому, в якийсь момент він спробує з’ясувати, чи дійсно це любов, яку він шукав. Він може навіть попросити деяких близьких друзів або родичів допомогти йому знайти відповідь. Все це нове для нього, і раніше він ніколи не надавав відносинам такого значення. Це прекрасна і захоплююча фаза відносин.

  1. «Я не хочу в ній нічого змінювати»:

Всі ми знали хлопців, які хотіли так чи інакше змінити нас в чому-небудь. Це міг бути смак в одязі, їжі і т. д. Але це тільки наш вибір. Але разом з по-справжньому закоханим хлопцем, який вважає свою дівчину ідеалом для міцних відносин, все буде не так. Він не захоче нічого міняти в ній і буде радий залишити її такою, яка вона є. Тому що він закохався саме в таку дівчину, з певним набором переваг і недоліків. Навіщо тоді міняти щось?

  1. «Я не боюся»:

Страх і трепет, які відчуває чоловік під час закоханості, це те, що проходить практично кожен на самому початку відносин. Він хвилюється і намагається триматися подалі від усього цього. Але для хлопця, який недавно виявив сенс життя в любові до жінки, майбутнє зовсім не страшно. Він не боїться змінити своє життя разом з нею і заради неї, він готовий вжити всіх необхідних заходів, щоб досягти ідеалу. Ні, йому не страшно робити це!

  1. «Чи достатньо я хороший?»:

Він буде намагатися ретельно працювати над собою, якщо зустріне потрібну жінку. Все тепер обертається навколо неї, а значить, потрібно робити деякі кроки для залучення її уваги. Чоловік починає запитувати, «Чи відчуваєте ви те, що і він?», «Наскільки ви вважаєте його привабливим?». Часом, він може занадто часто задавати собі ці питання.

  1. «Мені подобається говорити з нею»:

З потрібною жінкою він ніколи не буде відчувати незручне мовчання. Так, це могло відбуватися раніше, до тієї жінки, яка підкорила його серце. Адже коли люди по-справжньому закохані, їм обом є про що поговорити, і вони однаково зацікавлені в розмові. Насправді, він любить спілкуватися з нею, це нагадує нескінченний потік почуттів. Вони не набридають. І з потрібною жінкою домогтися цього дуже легко.

  1. «Більше ніяких ігор»:

Як тільки чоловік зустрічає потрібну жінку, він заспокоюється. Люди схильні грати в ігри в стосунках, розділяючи увагу та призначаючи побачення з іншими. Це весело і ні до чого не зобов’язує. Але зараз все по-іншому. Раптово для чоловіка, який грав в ігри, всі ці справи здаються тепер ознакою незрілості і просто безглуздям. Все, що він хоче від життя зараз – це проводити якомога більше часу з коханою жінкою. Це і є серйозні відносини.

  1. «Вона одна на мільйон»:

На цьому етапі він віддасть все за неї. Навіть якщо вона є «середньою» жінкою, він бачить її в куди більш привабливому світлі. Така любов! Для нього вона буде відрізнятися від інших жінок і ніяка інша молода дівчина не зможе виглядати настільки привабливо, як вона.

  1. «Я ніколи не чекав зустріти досконалість»:

Все буде швидко доходити до того, що він буде дивуватися своїй жінці все більше і більше. Але ж раніше і подумати про це не міг. Замість цього, він думав про те, що відносини – це щось надто «високе». Тепер, коли чоловік опинився в тому положенні, якого уникав, він буде радіти тому, що сталося, одночасно дивуючись своєму везінню. Адже його жінка змогла легко зробити його щасливим.

  1. «Вона – частина мене»:

Думка про те, що він віддалиться від неї, тепер здається неймовірною. Тому що ця жінка стала невід’ємною частиною його самого. Чоловік, який раніше тікав від будь-якого прояву любові, знайшов щастя в найкрасивішій жінці, незалежно від того, що про неї думають оточуючі. Після всіх цих думок він точно знає одне: вона – його єдина на цій Землі.

Христина Слота