П’ятниця , 19.04.2024

“Динамо” зазнало поразки від “Лаціо” і вибуло з Ліги Європи (ВІДЕО)

У повторному поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи, що відбувся у четвер, 15 березня, київське “Динамо” вдома поступилося римському “Лаціо” з рахунком 0:2.

Після результативної нічиєї у Римі, здобутої тиждень тому, київські динамівці мали хороші шанси на вихід у наступний раунд змагань.

Однак у Києві перебіг поєдинку виявився зовсім іншим. Футболісти “Лаціо” з перших хвилин захопили ініціативу і результат не забарився.

Уже на 23-ій хвилині голкіпер киян Денис Бойко допустився помилки після подачі кутового. Цим вдало скористався Лукас Лейва, який головою відправив м’яч у ворота “Динамо”.

Відтак, з огляду на результат попереднього поєдинку, перевага у двоматчевому протистоянні уже була на боці римлян. Це змушувало динамівців іти вперед, однак в атаці цього вечора у них виходило не багато.

Натомість римляни мали вдосталь шансів забити другий гол і зробили вони це лише на 83-ій хвилині. Після подачі з кутового Луіс Філіпе скинув головою м’яч на де Врея і той влучним ударом зняв інтригу у протистоянні – 0:2 і “Лаціо” виходить у наступний раунд змагань.

Читайте також:
Київське “Динамо” здобуло бойову нічию у гостьовому матчі проти “Лаціо” (ВІДЕО)
Донецький “Шахтар” завершує євросезон мінімальною поразкою від “Роми” (ВІДЕО)