П’ятниця , 29.03.2024

Завтра суд оголосить вирок обвинуваченим у вбивстві громадського активіста Віталія Ващенка

У понеділок, 2 квітня, у Зборівському районному суді оголосять вирок обвинуваченим у вбивстві кременецького громадського активіста Віталія Ващенка.

28 березня у Зборівському районному суді Тернопільської області відбулись судові дебати у кримінальному провадженні про обвинувачення Олексія Ц., Олександра З., Станіслава Б. та Максима К. в умисному вбивстві депутата Кременецької районної ради, керівника фракції громадського руху “Народний контроль” Віталія Ващенка (ч. 2 ст. 115 КК України).

У судових дебатах та в останньому слові обвинувачені попросили вибачення у дружини вбитого та запевнили, що не мали наміру вбивати Віталія Ващенка.

Після дебатів колегія суддів вийшла у нарадчу кімнату для винесення рішення по справі, повідомляє прес-служба апеляційного суду Тернопільської області.

Вирок по даному кримінальному провадженню буде оголошено орієнтовно о 12 год. 2 квітня 2018 року. Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному кримінальному провадженню можна здійснити за номером № 601/2038/16-к.

Кримінальне провадження розглядається колегією у складі суддів: Снігурського В.В. (голова), Іваницького О.Р. та Чорної В.Г.

Читайте також:
Убивці три дні стежили у Кременці за громадським активістом Віталієм Ващенком