Четвер , 25.04.2024

Жителька Закарпаття важко поранила тернополянина. Чоловік у реанімації

Жительку Закарпаття затримали за нанесення тяжких тілесних ушкоджень тернополянину

Повідомлення про пацієнта з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки надійшло до тернопільських поліцейських від медиків.

Карета швидкої допомоги доправила 52-річного жителя обласного центру з його ж квартири.
Опитати потерпілого правоохоронцям не вдалося – у важкому стані його госпіталізували до реанімаційного відділення.

Показів не давала й жінка, яку поліцейські застали у помешканні тернополянина, – уродженка Закарпаття була у стані алкогольного сп’яніння.

Як вдалося встановити, чоловік напередодні зустрів жительку Ужгородського району на автовокзалі. Оскільки мешкає один – запросив нову знайому до себе додому. На момент вчинення злочину зловмисниця уже декілька днів гостювала в чужій квартирі.

Причиною конфлікту, що обернувся важким ножовим пораненням, стали неприязні відносини. Зловмисниця нічого не пояснює і відмовляється свідчити.

Що його поранила нова знайома, потерпілий встиг сказати сусідці, яку зустрів на коридорі і попросив викликати швидку допомогу.

Лиходійку затримали згідно статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 1 статті 121 ККУ та обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.