П’ятниця , 29.03.2024

Співачка з Тернополя взяла участь у скандальному концерті до 9 травня

Уродженка Львова та колишня тернополянка Наталія Бучинська також “засвітилася” серед артистів, що взяли участь на великому концерті “Победа. Одна на всех” на телеканалі “Інтер”.

Про це повідомляє Форпост.

Під постом подяки за участь у концерті Бучинська написала:

“Вітаю всю Команду Інтера! Концерт прекрасний! Так тримати! Ми з Вами!” Нагадаємо, у березні 2015 року кілька десятків громадських активістів пікетували Львівську обласну філармонію, протестуючи проти виступу співачки Наталії Бучинської, яку вони звинуватили в участі у концертах на підтримку Партії регіонів та колишнього президента Януковича.

Активісти через гучномовець закликали відвідувачів бойкотувати концерт, повернути квитки до каси, а гроші віддати на потреби військових. За їхніми словами, те, що Бучинська запросила на сьогоднішній виступ кількох поранених бійців АТО – це просто замилювання очей і спроба ввести в оману патріотів.

Гучна акція привернула увагу львів’ян, які прямували на концерт. Дехто ігнорував заклики активістів, але були й такі, хто викидав або рвав квитки біля входу до філармонії.

Наталія Бучинська народилася у Львові. Коли їй виповнилося 5 років, сім’я переїхала жити до Тернополя. У Тернополі майбутня співачка закінчила школу та здобула вищу освіту (навчалася у ТАНГу).

У 1998 році переїхала до Києва і стала солісткою  Державного ансамблю пісні і танцю Міністерства внутрішніх справ України.