П’ятниця , 19.04.2024

Підбір мотопомп для чистої, технічної та брудної води

Насос, що приводиться в рух двигуном внутрішнього згоряння, прийнято називати мотопомпою.

купити мотопомпу

Сільськогосподарська техніка, яка використовується фермерами та власниками присадибних ділянок, складається з багатьох одиниць обладнання, в число яких, як правило, входить і мотопомпа.

Вона незамінна для поливу на великих площах, а також для перекачування значних обсягів води (наприклад, відкачування з затоплених паводковими водами підвалів, заповнення басейнів).

Ознайомитися з технічними характеристиками мотопомп і придбати потрібну техніку можна, відвідавши інтернет-магазин Master-Pro.

Дизельні та бензинові мотопомпи нап сайті Майстер Про

Двигун мотопомпи може бути дизельним або бензиновим. Порівняння цих двох варіантів показує, що:
• дизельні мотопомпи відрізняються більшою потужністю;
• вони мають підвищений моторесурс і час безперервної роботи;
• палива дизельний двигун витрачає менше, ніж бензиновий, та й коштує воно дешевше;
• з іншого боку, мотопомпа для води бензинова важить менше і створює менше шуму.
• Ці особливості, а також облік конкретних цілей застосування агрегату, є основою для вибору мотопомпи.

Як правильно вибрати і купити мотопомпу?

Певні особливості конструкції роблять мотопомпу придатною для перекачування або чистою, або технічної (яку ще називають напівбрудною), або брудної води.

Мотопомпа для поливу городу може мати не дуже потужний бензиновий двигун, а якщо агрегат призначений для прокачування солідних обсягів рідини, в тому числі містить частинки забруднень, то буде потрібно потужна дизельна помпа.

Агрегат для прокачування чистої води, який входить в обладнання для саду та городу, здатний пропустити до 8 куб. м на годину, і при цьому розміри частинок забруднень не повинні перевищувати 4-5 мм.

Технічною (напівбрудною) вважається вода з забрудненнями в вигляді частинок розмірами до 15 мм, а брудною – з частками до 30 мм.

З цього зазвичай виходять, коли планують купити мотопомпу для тих чи інших цілей.

В Інтернет-магазині Майстер Про можна придбати мотопомпи та інше обладнання від перевірених виробників за помірними цінами. Вся інформація знаходиться на сайті магазину за адресою master-pro.net.ua.

Купити мотопомпу в Інтернеті