П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі оголосили конкурс на посаду директора заводу “Оріон”

Триває прийом пропозицій акціонерів товариства щодо кандидатів для обрання на посаду Голови правління АТ «Тернопільський радіозавод «Оріон»

У зв’язку із закінченням терміну перебування на посаді Голови правління АТ „Тернопільський радіозавод „Оріон”(державна частка в статутному капіталі-96,13%) у відповідності до Статуту та внутрішніх положень товариства триває прийом пропозицій акціонерів товариства щодо кандидатів для обрання на посаду Голови правління на наступний термін.

Кандидати, які висуваються для обрання Головою правління, мають відповідати наступним вимогам: мати вищу освіту, стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років, вільно володіти державною мовою.

Також, кандидатами на посаду Голови правління не можуть бути юридичні особи;
особи, які, не мають повної цивільної дієздатності;

члени наглядової ради товариства; члени ревізійної комісії товариства;
інші особи, обмеження щодо членства яких у правлінні встановлено законом; особи щодо яких є рішення суду, яким кандидату заборонено займатися цим видом діяльності;

особи, які мають непогашену судимість за злочини проти власності, службові чи господарські злочин;

народними депутатами України, членами Кабінету Міністрів України, керівниками центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, військовослужбовцями, нотаріусами, посадовими особами органів прокуратури, суду, служби безпеки, Національної поліції, державними службовцями.

Окрім цього, кандидати на посаду Голови правління не можуть займатися будь-якою іншою комерційною діяльністю, окрім виконання функцій Голови правління.

Інформацію з приводу цього можна отримати за телефоном (0352) 28-57-66 та безпосередньо в товаристві за адресою: м. Тернопіль, вул.15 Квітня, 6, кімната 328.

2 коментарі

  1. Владислав

    Цікаво, а чому нічого не сказано за кандидатів пенсійного віку або членів правління?
    Чи вони писали умови з вигодою для себе самих?
    Для чого увесь цей цирк?!

  2. Владислав

    Де мій коментар?