П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі “Правий сектор” закликає свідомих бойкотувати концерт Потапа та його команди 

«Правий сектор» Тернопільщини радикально налаштований щодо виступу запланованого на 8 червня гурту «Мozgi» та їхнього наставника та продюсера Потапа. Активісти завили про бойкот концерту, якщо організатори його не скасують.

Свою позицію з цього питання «правосекторівці» виклали у заяві, розміщеній на сторінці в мережі «Фейсбук». На думку патріотів,це черговий концерт низькосортної російської попси «Мozgi» на чолі з Потапом, який вже отримував на горіхи в Тернополі, за часів Януковича і від того часу не з’являвся. Не можуть представники громадськості пробачати морально ганебного вчинку Потапа, а саме виступу в Росії з опущеними штанами, який у цьому образі представлявся українським співаком.

«НВР “Правий сектор” Тернопільщини вважає ці поступки, такими, що підривають репутацію України та знищують вагомість такого терміну як народний артист України, а також нищать українську культуру та патріотичне середовище. Ми оголошуємо бойкот концерту Потапа та гурту «Мozgi» і розцінюємо його як такий, що сприяє експансії російської культури та загрожує культурному становищу країни. А особливо в час війни», — йдеться в офіційній заяві.

Також активісти «Правого сектору» закликали усіх небайдужих людей приєднуватись до бойкоту.

«Усіх свідомих українців, представників культури, музикантів прийти і продемонструвати те, що нам не потрібен пострадянський, низькосортний, російськомовний шлак. Залишаємо за собою право, діяти в інтересах України, та захищати її всіма доступними методами», — додають вони.