П’ятниця , 19.04.2024

Лідер “Громадянської позиції” у Тернополі розповів про своїх майбутніх союзників

Під час свого нещодавнього перебування у Тернополі лідер політичної партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко розповів представникам місцевих ЗМІ і про своїх партнерів, з якими буде налагоджена співпраця на майбутніх президентських та парламентських виборах.

За словами відомого політика, процес об’єднання, який розпочався у березні 2017 року, хоч і складно, проте йде.

У «Громадянську позиція» влилася партія «Альтернатива» (Єгор Фірсов), створили спільну політичну платформу з Громадським рухом «Народний контроль». Зараз тривають консультації щодо спільних дій із «Самопоміччю», «Європейською партією» (Микола Катеринчук), Демократичним альянсом, Громадянським Рухом «Хвиля» (Віктор Чумак), партією «Сила людей», громадськими організаціями антикорупційного і антиолігархічного спрямування.

Однак, як вважає Анатолій Гриценко, «тепер настав процес прийняття рішення, яке потрібно прийняти до серпня – максимально до початку вересня.

“Якщо хтось з політиків і політичних сил буде затягувати, то це означає, що вплинула або влада грошей, або особисті амбіції, або відсутність відповідальності. І після цих виборів ми або консолідуємо сили і ресурси і рухаємося до розвинутої європейської держави, або переходимо у статус неспроможної держави”. – зазначив Анатолій Гриценко.

Читайте також:
Анатолій Гриценко запрошує Юлію Тимошенко на публічні дебати у прямому ефірі (ВІДЕО)