Четвер , 28.03.2024

Заробітчани потрапили у страшну аварію – двоє загинули, а третій обікрав мертвого товариша

Незвична крадіжка трапилась торік у Тисменицькому районі — там один із пасажирів автомобіля, який розбився, вкрав гроші у іншого, мертвого. За скоєне злодію присудили 1700 грн штрафу.

Пригода трапилась торік влітку. Чоловіки їхали із Польщі автомобілем “Фольксваген Поло”.

На передньому пасажирському сидінні був обвинувачений — Василь Д., за кермом авто — його син, а на задньому пасажирському сидінні — ще один їхній знайомий.

2 червня чоловіки виїхали з Польщі, а 3 червня, перебуваючи уже на території Тисменицького району, потрапили у аварію – “Фольксваген Поло” зіткнувся на дорозі з іншим авто.

У результаті зіткнення як водій авто, тобто син обвинуваченого, так і пасажир із заднього сидіння — загинули. Сам обвинувачений вийшов із авто без сторонньої допомоги.

Після аварії, знаючи, що пасажир із заднього сидіння віз додому велику суму грошей, попросив у поліції його гаманець, щоби передати дружині.

А отримавши, потягнув звідти 600 доларів США та 6 тис. польських злотих, що на той час становило 58 тис. 62 грн., про це йдеться у вироку Тисменицького районного суду від 21 вересня.

Як пише у ньому, чоловік в суді – розкаявся, визнав вину, сказав, що до цього часу не може зрозуміти, як так сталося. Сказав, що був у стані шоку та розповів, що уже повернув гроші потерпілій — дружині загиблого заробітчанина.

Як результат — суд визнав його винуватим у крадіжці — ч. 1 ст. 185 КК та присудив покарання 1700 грн штрафу.

Джерело: “Панорама Прикарпаття”