П’ятниця , 29.03.2024

Допоможіть тернополянину, який вистрибнув з вікна під час пожежі (ВІДЕО)

Чоловік вистрибнув із вікна третього поверху, аби врятуватись від вогню.


Як повідомляє TV-4, полум’я зайнялося у трикімнатній квартирі дев’ятиповерхового будинку на вулиці Текстильній у Тернополі. Дим розносився на верхні поверхи, тому рятувальники виводили на вулицю усіх, хто живе у будинку.

Усі вони спускалися сходами, приклавши тканину до носа, аби не отруїтися димом. Але однорічна дитина таки з ознаками отруєння продуктами горіння потрапила до лікарні.

У квартирі, де спалахнув вогонь живе сім’я Олійників із вдома доньками-близнючками. На момент пожежі дівчат у квартирі не було. Їхній матері вдалося вийти із приміщення. А от батькові, щоб врятуватись від полум’я довелось стрибати із вікна третього поверху. Із політравмами він потрапив до лікарні.

Аби у чоловіка не почались ускладнення чи паралічі тазових органів – лікарі термінового його прооперували. Надалі йому потрібні чергові втручання медиків та реабілітація. Нині знайомі та рідні сім’ї Олійників просять допомогти усіх небайдужих. Адже оселю родини до щенту знищив вогонь, а годувальник сім’ї нині потребує дороговартісного лікування.

Допомогти тернополянам, які потрапили у біду, ви можете перерахувавши гроші на номер картки: 4149 4390 0294 1288 – Ірина Олійник.