Четвер , 28.03.2024

Кандидати на посаду Президента повинні показати свої команди, – Гриценко

Кандидати на посаду глави держави повинні показати команди, з якими збираються втілювати свою передвиборчу програму.

Про це 19 лютого, перебуваючи на Тернопільщині, заявив лідер політичної партії “Громадянська позиція”, кандидат на посаду Президента України Анатолій Гриценко.

– Моя позиція така, що учасник виборчих перегонів повинен показати виборцям свої команди і представити громадськості хоча б кількох осіб, які у випадку його перемоги будуть призначені на ключові посади в країні, – зазначив Анатолій Гриценко. – Я вважаю, що люди повинні знати, хто очолить СБУ, НБУ, Міністерство оборони, МЗС та Генпрокуратуру у випадку перемоги того чи іншого кандидата. Тому я уже представив трьох осіб зі своєї команди, які будуть призначені у випадку моєї перемоги на виборах. Це претенденти на посади глав НБУ, СБУ та Міністерства оборони.

Лідер “Громадянської позиції” зазначив, що іще не визначився та роздумує з приводу кандидатури на посаду Генерального прокурора. А свого претендента на посаду глави Міністерства закордонних обіцяє представити уже найближчим часом.

Нагадаємо, під час перебування у Тернополі, Анатолій Гриценко закликав лідерів виборчих перегонів до відкритої дискусії у форматі телевізійних дебатів.