П’ятниця , 29.03.2024

Віталій Цимбалюк прокоментував чутки про призначення в Тернопільську ОДА

Останнім часом у тернопільських ЗМІ обговорюють основну тему – відставка голови ОДА та кого новообраний Президент Володимир Зеленський  призначить новим  очільником Тернопільської області.

Дедалі частіше в аналітичних політичних матеріалах одним із ймовірних претендентів на посаду голови Тернопільської ОДА  називають Віталія  Цимбалюка. Ми ж вирішили не гадати, не довіряти чуткам та неперевіреній інформації, а особисто поцікавитися у Віталія Михайловича його думкою стосовно цього.

«Дуже дякую, що запитуєте особисто. По-перше, не хотів би коментувати якісь плітки, чиїсь домисли. Рішення Президента можу прокоментувати лише після Указу.

Єдине, що хотів би сказати – мені імпонують призначення нашого Президента. Він на посади починає призначати тих людей, котрі мають відповідну біографію, а не випадкових.

Щодо голови обласної держадміністрації можу сказати єдине. Як відомо, Президент подає голову через Кабмін, який сьогодні «деюре» є, а ось «дефакто»… Тому ті, хто зараз «роздуває» оті плітки або не володіють правовою ситуацією у державі, або ж володіють, однак таким чином набивають собі ціну. А ось Указ Президента буде неодмінно і лише тоді я зможу прокоментувати це питання».