Четвер , 28.03.2024

Економне опалення приватного будинку тепловим насосом від компанії «Mycond»

Із наближенням зими питання вартості теплопостачання стає все більш актуальним. Втім, безвиході не буває. Вирішити цю проблему компанія «Mycond» допоможе шляхом встановлення сучасних та енергоефективних теплових насосів.

теплові насоси

Газове опалення із кожним роком стає все дорожчим, а використання котлів на твердому паливі доволі клопітка справа та й теж не із дешевих. Тому споживачі перебувають у постійному пошуку альтернативних способів обігріву своїх помешкань.

Відтак, зараз зростає інтерес до теплових насосів. Щоразу частіше у споживачів постає питає – чи справді це вигідно та як обрати тепловий насос для опалення будинку?

Щоб отримати відповіді на ці питання, для початку трохи проаналізуємо типові схеми організації опалення приватного будинку.

  1. Найпростіший варіант – централізоване теплопостачання. Скажемо відразу про недоліки: взимку – неконтрольоване тепло, забиті радіатори, часті аварії тепломереж. А далі більше. Літо – без гарячої води. Хочеш – став кондиціонер, не хочеш – дихай через кватирку. А комунальні платежі зростають шаленими темпами.
  2. Автономне опалення приватного будинку електричним котлом. Навіть при влаштуванні теплих підлог експлуатація електричних котлів дуже дорога. Не надто рятують навіть багатотарифні лічильники, адже вартість електроенергії щоразу зростає.
  3. 3. Індивідуальне опалення приватного будинку газовим котлом – найбільш поширений вибір. Але при нинішніх тарифах на газ утримання дво- або триповерхових котеджів обходиться особливо дорого. Не секрет, що часто опалюється не весь будинок, а тільки кілька кімнат, де знаходяться мешканці будинку. Про проблеми неопалюваних приміщень не варто згадувати. Якщо економиш газ, то поняття «холодні зими» знайоме тепер багатьом не з чуток.
  4. 4. Твердопаливний котел, в сенсі платежів, – справа вигідна за умови якщо є паливо. Проте з ним все більше головного болю. Та й постійна турбота з обслуговування: чистка попелу, завантаження, вологість палива, запас на зиму, догляд за димарем … Загалом – клопотів багато та й доводиться забувати про екологію.

5. Для опалення будинку теплові насоси стають не просто екзотичною опалювальною технологією, а найбільш актуальним, вигідним і бажаним рішенням. Оскільки вони, що найголовніше, споживають у кілька разів менше електроенергії, ніж електричні котли. І при порівнянні з газовим опаленням, при стрімко зростаючих газових тарифах, тепловий насос для будинку – у кілька разів економніший, особливо для великої площі.

З огляду на це варто зауважити, що широкий вибір теплових насосів пропонує компанія «Mycond». Теплові насоси Mycond Arctic Home Smart  – це багатофункціональна, розумна та енергоефективна система опалення та кондиціювання для приватного будинку. Лінійка серії включає в себе теплові насоси потужністю від 10 до 19,8 кВт/год, що комфортно компенсує споживання тепла та холоду приватних будинків площею від 150 до 320 м².

Агрегати Arctic Home Smart наділені широким спектром можливостей керування системою опалення та кондиціювання. Низка автоматизованих функцій, таких, як погодозалежне керування, автоматичне перемикання режиму зима/літо, керування резервними джерелами тепла роблять ці теплові насоси дійсно розумною та автономною системою.

З тепловими насосами «Mycond» ви можете зекономити до 14000 гривень за сезон на опаленні квартири площею 70 квадратних метрів. На опаленні будинку площею 150 квадратних метрів можна зекономити до 28000 гривень за сезон. Отож, робіть висновки!..