П’ятниця , 19.04.2024

25 найпопулярніших препаратів для підвищення потенції

На ринку представлено безліч таблеток для ерекції, проте як вибрати кращі? Тут ми розглянемо найдієвіші засоби зі швидким ефектом.

потенція

Групи засобів для потенції

  • Активізатори NO-синтази. Таблетки мають розслаблюючу дію на органи малого тазу, при цьому не впливають на артеріальний тиск і серце. Яскравий представник — «ІМПАЗА».
  • Інгібітори фосфодіестерази, які відновлюють кровообіг в статевому органі. Типовий представник — «Сіаліс».
  • Підвищують концентрацію тестостерону (гормональний препарат «Метилтестостерон»).
  • Альфа-адреноблокатори. Активізують кровообіг в інтимній області і запобігають утворенню спазмів. «Фентоламін» — поширений препарат з цієї групи.
  • Аналоги простагландину. Випускаються у вигляді ін’єкцій і застосовуються досить рідко.
  • Біологічні добавки. Таблетки з натуральними компонентами, наприклад, «Алікапс».
  • Спазмалітікі («Папаверин»).

Найбільш затребувані ліки для потенції

Сіаліс

Знамениті таблетки, стимулюючі ерекцію за рахунок активізації кровообігу. До складу входить сильнодіючий компонент Тадалафіл. Таблетку Сіалиса випийте за 20 хвилин до близькості. Не приймайте при підвищеній чутливості, проблеми з серцем. Серед побічних реакцій — тахікардія, припливи крові до шкіри. Дія зберігається до 36 годин.

Алікапс

Біологічна добавка стимулює вироблення тестостерону, благотворно впливає на ерекцію. До складу входить екстракт карликової пальми та еврікоми. Приймайте по одній капсулі в першій половині дня протягом місяця. Не варто приймати при хронічному безсонні і гіпертонії.

Дапоксетин

Таблетки ефективно борються з передчасною еякуляцією. До складу входить однойменне діюча речовина. 30 мг препарату слід прийняти за годину до сексу. Серед частих побічних ефектів варто виділити головний біль і запаморочення. Варто відмовитися від Дапоксетина при захворюваннях серця, прийомі антидепресантів, алкогольних напоїв, таке поєднання пригнічує ЦНС.

Аванафіл

Засіб дає великі можливості в ліжку, робить чоловіка витривалим і дарує стійку ерекцію. До складу входить речовина аванафіл. Випивайте одну таблетку за півгодини до сексу. Не варто приймати при захворюваннях печінки і нирок, виразці шлунка. Можна поєднувати зі спиртними напоями, ефект триває до 6 годин.

Силденафіл

Препарат розслаблює гладку мускулатуру, сприяє припливу крові в статеві органи і виникнення ерекції. В добу слід приймати не більше однієї таблетки. Порушення зору, головний біль, тахікардія — можливі побічні ефекти. Не варто приймати при одночасному вживанні нітрогліцерину, при проблемах з тиском і серцем.

Левітра

Всім відомі таблетки Левітра з варденафілом в складі. Стимулюють кровообіг і сприяють природної ерекції. Таблетку слід прийняти за півгодини до сексу, вона діє близько 6 годин. Допускається приймати з невеликою кількістю алкоголю. Не слід користуватися при алергії і проблемах з серцем.

El-macho

Випускається в краплях, стимулює лібідо і запобігає швидкому оргазму. До складу входить екстракт горянки, лист Даміана. Досить прийняти п’ять крапель перед сексом. Тривалість курсу становить два тижні, після цього можна зробити перерву на тиждень.

Пекуча Мукуна

Препарат продається у вигляді порошку, нормалізує рівень тестостерону і впливає на кровообіг. До складу входить екстракт йохимбе. Чайну ложку слід розчинити в склянці води і прийняти перед статевим актом. Мукуну можна поєднувати зі спиртними напоями.

Йохимбе форте

Таблетки продовжують статевий акт і стимулюють вироблення тестостерону. У складі — екстракт йохимбе, женьшеню. Приймайте по одній таблетці до прийому їжі. Серед побічних реакцій можна виділити нервозність і серцебиття. Не варто приймати при атеросклерозі, порушеннях в щитовидній та передміхуровій залозі.

Тонгкат Алі Платинум

Таблетки підвищують потяг і покращують якість сперматозоїдів. До складу входить корінь Тонгкат. Приймайте по одній капсулі кожні три дні протягом трьох місяців. Цікаво: капсули збільшують не тільки потенцію, але і об’єм м’язової тканини.

EroForce

Капсули стимулюють синтез тестостерону і підвищують витривалість в ліжку, контролюють нервовий центр, що відповідає за статеве збудження. До складу входить екстракт женьшеню і імбиру, мускатний горіх. Одну капсулу прийміть за півгодини до їжі або статевого акту. Засіб не викликає звикання. На даний момент це чи не найефективніший препарат для потенції з гарантованим ефектом.

Вука-Вука

Таблетки відновлюють лібідо, дарують енергію в ліжку і стійку потенцію. До складу входить екстракт вирозов і інші африканські трави. Відразу 4 таблетки можна випити за кілька годин до статевого акту.

Зідена Уденафіл

Відмінний препарат з однойменною діючою речовиною, який відновлює ерекцію. Приймати слід одну таблетку на добу. До побічних ефектів відноситься почервоніння, печіння шкіри, закладеність носа. Не слід приймати неповнолітнім пацієнтам, при гіпертонічній хворобі і після інсульту.

Імпаза

Засіб для лікування еректильної дисфункції вважається гомеопатією. До складу входять спеціально очищені антитіла С12, С30. Приймайте по одній таблетці на добу протягом півроку. Не варто використовувати при лактозній недостатності.

Візарсін

Таблетки відновлюють еректильну функцію, роблять сексуальну близькість яскравою і тривалою. У складі кошти — силденафіл. Капсули приймаються за годину до сексу. Серед побічних реакцій варто виділити висип, свербіж, тахікардію. Не варто використовувати при патологіях серця.

Верона

Засіб не тільки стимулює лібідо, але і покращує фертильність. До складу входить екстракт Аргіра, вітанії. Приймайте по дві капсули в день протягом місяця.

Лаверон

Таблетки підсилюють рух крові і підвищують чутливість статевого органу. До складу входить екстракт малини, манго. Максимальна доза — три капсули на добу. Важка форма стенокардії і висока чутливість до складу — протипоказання Лаверон. Засіб може використовуватися в комплексному лікуванні простатиту.

Тентекс Форте

Натуральна добавка для поліпшення ерекції і якості сексу. До складу входить екстракт зозулинця, мальви, Аргіра. Приймайте по одній капсулі два рази на день, тривалість курсу — до 7 тижнів.

Не варто приймати при гіпертонії і нирковій недостатності.

Меджик Стафф Форте

Таблетки стимулюють вироблення тестостерону, тонізують організм, підвищують витривалість чоловіка. До складу входить витяжка з рогів плямистого оленя — потужний афродизіак. За годину до сексу випийте одну капсулу. Препарат для потенції підходить як для щоденного, так і для разового застосування.

Трібестан

Препарат тонізує і стимулює статеву систему, нормалізує синтез тестостерону. До складу входить витяжка з якорцев стеляться. Приймайте по дві таблетки три рази на добу разом з їжею.

Сеалекса

Засіб призначений для чоловіків зі слабкою ерекцією і поганою витривалістю. До складу входить екстракт женьшеню і горянки. Одну капсулу випийте за дві години до сексу. Серед побічних ефектів можна виділити аритмію, нудоту і головний біль. Підвищена нервова збудливість і патології серця — основні протипоказання.

Ловелас

Препарат відновлює нормальну роботу статевої системи, робить секс яскравим і тривалим. Ловелас складається з екстракту кордицепса і еврікоми. Приймайте по одній капсулі під час вживання їжі протягом місяця.

Лікопрофіт

Капсули зміцнюють ерекцію, збільшують потяг і кількість насіння. До складу входить комплекс трав і мікроелементи (цинк, хром). Приймайте таблетки три рази на добу по одній капсулі в день. Не варто використовувати при підвищеному тиску, атеросклерозі. При прийомі натщесерце може з’явитися печія.

Торнетіс

Дженерик допомагає підтримувати сексуальну активність і повноцінну ерекцію. До складу входить силденафіл. Одну таблетку потрібно прийняти за годину до близькості. Не варто вживати при прийомі нітратів і засобів на основі оксиду азоту, захворюваннях серця. Побічні ефекти — сонливість, головний біль, тахікардія.

Огоплекс

Засіб не тільки відновлює ерекцію, але і має протизапальну, протимікробну дію, використовується для лікування простатиту. Приймайте по дві капсули вранці і ввечері протягом трьох місяців.

Це кращі таблетки для потенції, які подарують вам радість від сексу і відновлять ерекцію. А як же інші методи?

Інші засоби поліпшення потенції

  • Правильне харчування. Велика кількість білка, вітамінів і мікроелементів, збалансований раціон — все це допоможе відновити ерекцію не гірше біодобавок.
  • Розумна фізична активність. Щоденні вправи і спеціальна гімнастика для пеніса (наприклад, вправи Кегеля — шлях до довгого сексу навіть у зрілі роки). А в якості регулярних занять цілком підходять Присідання, пробіжки, стрибки на місці і силові тренування.
  • Експерименти в ліжку, нові практики допоможуть вам уникнути рутини в стосунках.
  • Збереження духовного балансу. Уникайте стресових ситуацій, не нервуйте через дрібниці, і секс стане набагато краще і регулярніше.
  • Не нехтуйте народними методиками (рецепти на основі меду і волоських горіхів, гарбузове насіння — все це стане допоміжним засобам до таблеткам).

Ми привели 25 кращих таблеток для потенції: що вибрати — вирішувати тільки вам!

One comment

  1. Безкоштовно поділюся особистим досвідом в лікуванні хронічного простатиту, аденоми простати трав’яними настоянками і лікувальними зборами власного приготування в домашніх умовах. Телефонуйте за номером: +380949740590 (Вайбер).