Четвер , 28.03.2024

“Мамо, все буде добре, я побачу тебе найближчим часом”: маленька тернополянка потребує допомоги (ФОТО)

“До недавнього часу я дивилась новини про різні ситуації з життя, про діток, які потребують допомоги, і навіть не могла уявити, що і я буду просити, – каже Олеся Бутчак. Допомоги небайдужих потребує маленька донечка тернополянки.

Як інформує “Файне місто“, жінка разом з чоловіком Русланом виховують 4-місячну Лізочку. Дівчинка народилася 11 березня 2020 року. Та, на жаль, на долю крихітки вже випали чималі випробування. У дівчинки є вади слуху та зору.

Після численних обстежень медики поставили Лізочці кілька діагнозів: двобічне порушення функції звукоприймаючого апарату, двобічна сенсорна приглуховатість. Також синдром Петерса обох очей, вторинна декомпенсована глаукомаобох очей, склерокорнеа обох очей.

“Завдяки небайдужим людям нам вдалося назбирати кошти на слуховий апарат, який так необхідний моїй Лізочці. Очікуємо на нього з дня на день. Коли моя сім’я поширила публікації, ми не сподівались на таку підтримку і допомогу від зовсім незнайомих нам людей. Я дуже вдячна всім за допомогу”, – каже мама дівчинки Олеся Бутчак.

За словами жінки, в подальшому на донечку очікує серйозна операція на очках. Зараз родина надіслала запити у різні клініки закордоном. Звідти має прийти відповідь, у якій буде вказана вартість такої процедури.

“Найважливіший бій попереду. Найбільша проблема у нас з очками, попереду консультації за кордоном. Ми шукаємо хто візьметься за нас. Надіслали запити у клініки Мадриду, Барселони, також Італії. Моя найкраща донечка Лізочка, вона така солодка, така хороша і часто посміхається, тим самим вказуючи, що :”Мамо все буде добре, я побачу тебе найближчим часом”. Я маю тверду віру, що так і буде, що ми все подолаємо”, – ділиться переживаннями пані Оксана.

Якщо у вас є можливість допомогти цій крихітній, але такій мужній дівчинці – зробіть це. Найважчий бій для Лізочки ще попереду і вона обов’язково має його виграти. Завдяки вам ця мрія все більше наближається до здійснення, важлива кожна гривня.

Рахунок Приват банку у гривнях:5168757409195684 Бутчак Олеся Юріївна (мама)

Рахунок у доларах $ :5168745018853470 Butchak Olesia

Рахунок у євро € :4149499347617332 Butchak Olesia