П’ятниця , 19.04.2024

Поліція з’ясувала, чому жінка на Шептицького підходила до чужої дитини (ФОТО)

Особу жінки, яка підійшла до чужої дитини, встановили працівники поліції Тернопільщини.

Правоохоронці встановили особу та з’ясували місце перебування жінки, яку зафіксували камери відеоспостереження у той момент, коли вона підійшла до маленької дитини.

Подія трапилася першого липня фактично в центрі Тернополя на вулиці Шептицького. Молода жінка в масці, теплих чоботах та куртці спочатку стояла біля зупинки, а потім раптово нахилилася до чужої дитини.

Відео невідомої, яке з’явилося в мережі, передали на опрацювання і психологам правоохоронного відомства, аби фахівці проаналізували поведінку жінки та склали її портрет.

– Найімовірніше будь-якої шкоди спричинити дитині розшукувана не мала наміру. Мотивів викрадати також, – розповідає начальник сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Тернопільській області Михайло Козюк.

У ході відпрацювання території, завдяки програмі “Безпечне місто”, під час спілкування з місцевими мешканцями та, переглядаючи відео з камер спостереження, правоохоронці Тернопільського відділу поліції вийшли на слід ймовірної підозрюваної. Це – тернополянка, 1976 року народження.

З нею зустрілися працівники поліції. За словами начальника ТВП Сергія Осадці, жінка пояснила, що наміру викрадати дитину не мала. Вона побачила малечу і нахилилася до неї, аби малюк не впав. З тернополянкою правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Працівники поліції звернулися до лікарів, аби вони поспілкувалися та оцінили психологічний стан жінки.

Читайте також: у Тернополі жінка намагалася викрасти маленьку дівчинку (ВІДЕО)