Вівторок , 19.03.2024

У Петриківському геріатричному пансіонаті знайшли тіло мертвого підопічного

Смерть підопічного Петриківського геріатричного пансіонату не була насильницькою. Це підтвердили експерти, провівши розтин тіла 65-річного чоловіка.

11 серпня до поліцейських надійшло повідомлення директора Петриківського геріатричного пансіонату, що на території закладу на огорожі виявлено тіло 65-річного підопічного.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час проведення огляду слідів насильницької смерті та тілесних ушкоджень не було виявлено. Це підтвердила і судово-медична експертиза. Також стало відомо, що ПЛР-тест, відібраний у чоловіка ще за життя, був негативним.

Зі слів директора пансіонату, померлий періодично самовільно покидав територію геріатричного закладу, порушуючи умови внутрішнього розпорядку. При житті хворів серцево-судинними захворюваннями, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ за поміткою природна смерть.

Нагадаємо, у зв’язку зі спалахом коронавірусу Петриківський геріатричний пансіонат перебуває на ізоляції – там поліцейській виставили пост охорони. Станом на 11 серпня, у пансіонаті виявили 23 випадки зараження коронавірусом, минулої доби у селі Петриків – іще 32 випадки зараження.