Аварія трапилася у Польщі за участю нашого співвітчизника. 33-річний українець спричинив ДТП, в якій найбільше постраждав громадянин Польщі.

Як інформує “RZ“, аварія сталася під час тест-драйву у Польщі розбив автомобіль, який хотів купити у населеному пункті Сьверщув (Люблінське воєводство).

Українець перед покупкою автомобіля марки Chrysler захотів випробувати його в дії. Сів за кермо і поїхав разом з власником. Все відбувалося у вечірню годину, після 18:00.

Під час проходження повороту українець не впорався з керуванням, в результаті чого вилетів у кювет та врізався в бетонну трубу. Внаслідок аварії автомобіль був розбитий, а водій-покупець і власник-продавець зазнали травм.

Найбільше постраждав саме власник автомобіля, якого довелося транспортувати до лікарні гелікоптером. Українця ж забрала “швидка”. Детальний огляд показав, що серйозних ушкоджень чоловік не зазнав, тому його затримали.

Аналіз на вміст алкоголю продемонстрував, що громадянин України був нетверезим – 1,5 проміле. Згодом він розповів, що перед тест-драйвом ймовірної покупки випив пляшку пива.