Вівторок , 19.03.2024

Ефектна жіноча термобілизна зігріє у найсильніший мороз

Створити комфортні умови для роботи чи активного відпочинку в холодну пору року допомагає термобілизна, котра поділяється на жіночу, чоловічу, дитячу.

термобілизна

Термобілизна ефективно відводить вологу від тіла, створює оптимальний тепловий баланс. Окрім розміру, жіноча термобілизна відрізняється більш яскравим та витонченим дизайном: вироби прикрашаються орнаментами, деякі моделі можуть декоруватися мереживними вставками.

Основні види термобілизни

Цей різновид одягу слід вибирати правильно, оскільки термобілизна випускається для різних видів діяльності: занять спортом, активного відпочинку, повсякденного вжитку. Якісні вироби не повинні сковувати рухи, при цьому, мають щільно облягати фігуру.

Класифікація термобілизни досить умовна:

  • Теплозберігаюча — такий одяг краще обрати для повсякденного носіння, він підходить для помірних фізичних навантажень, наприклад, поїздок містом. Матеріал такої термобілизни має повітряний прошарок, який швидко нагрівається при контакті із тілом, створює комфортні температурні умови;
  • Термобілизна, що відводить вологу — такі моделі створюються із синтетичних матеріалів, які дуже добре поглинають та відводять вологу на поверхню. Така білизна рекомендована для занять спортом, інтенсивних фізичних навантажень
  • Гібридна термобілизна — це найбільш практичні та універсальні моделі, оскільки такий одяг виконує функції збереження тепла та відведення вологи. Створюється така білизна із декількох шарів тканини. Внутрішній шар із синтетики, добре відводить піт на поверхню, зовнішній шар, комбінованого складу, забезпечує ідеальний тепловий баланс.

В інтернет магазині Terra Incognita увазі прекрасних дам представлена термобілизна у широкому асортименті: футболки, штани, шорти, маски та готові комплекти.

Особливості складу термобілизни

Найбільш популярними матеріалами у виробництві термобілизни залишаються:

  • Шерсть;
  • Фліс;
  • Синтетика;
  • Комбінації шерсті та синтетичних волокон.

Шерсть відрізняється чудовим зігріваючим ефектом, забезпечує легкий масаж шкіри, що підвищує ефективність циркуляції крові в капілярах. При тривалому перебуванні на холоді термобілизна із додавання шерсті чудово зігріває.

Синтетика гарно відводить та не накопичує вологу, перешкоджає розповсюдженню бактерій, що викликають запах поту. Основні синтетичні матеріали: поліпропілен, поліестер, поліамід, нейлон.

Білизна із домішкою флісу гарно зігріває, навіть у вологому стані, відрізняється малою вагою, проста в догляді, швидко сохне.