Субота , 20.04.2024

“Боруссія” (Менхенгладбах) – “Боруссія” (Дортмунд): анонс матчу, трансляція і прогнози букмекерів

У Німеччині в матчі 18 туру відбудеться протистояння одноклубників — «Боруссія» із Менхенгладбаха 22 січня прийме футболістів дортмундської «Боруссії».

Колективи, які перебувають у лідируючій частині турнірної таблиці, нині розділяє лише одне очко, отож, матч обіцяє бути дуже напруженим.

«Боруссія» (М)

Менхенгладбахці нині на підйомі — в останніх п’яти поєдинках команда набрала 10 очків і вийшла на 7 місце, а перемога над одноклубниками може вивести їх і до топ-5. У попередньому турі гладбахці вдома перемогли бременський «Вердер» — 1:0, завдяки голу Ніко Ельведі.

«Боруссія» (Д)

А ось дортмундці дещо пригальмували, набравши лише одне очко в попередніх двох матчах, і вже відпустили на три очки конкурентів із лідируючої трійки, а саме «Байєр» і «Лейпциг» (у нього ще й матч в запасі). Втрата очків у матчі з одноклубниками може збільшити цей відрив. У попередньому матчі «Боруссія» на виїзді поступилася саме «Байєру» — 1:2. Юліану Бранду було вдалося зрівняти рахунок, але за 10 хвилин до фінального свистка дортмундці пропустили вдруге.

Початок гри і трансляція

Матч у Менхенгладбаху розпочнеться 22 січня о 21.30 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телевізійній платформі «Мегого».

Прогноз

Букмекери надають відчутну перевагу гостям із Дормунда. «Фавбет» на перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,27. Виграш гладбахців  оцінюють в 3,05. Нічию — 3,7.

«Парі Матч» оцінив перемогу дортмундців коефіцієнтом 2,26, перемогу господарів — 3,2, нічию — 3,55.

Bwin на перемогу Дортмунду поставив коефіцієнт 2,25, Менхенгладбаха — 2,95, нічийний підсумок оцінили в 3,5.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 7,0, «Парі Матч» — 8,0, а Bwin — 7,5.

Читайте також:
Інтер – Ювентус – 2:0. Відео голів та огляд матчу