Вівторок , 19.03.2024

Інтер – Ювентус: анонс матчу чемпіонату Італії і прогнози букмекерів

У італійській Серії А завершується перше коло і наступні вихідні обіцяють відразу кілька жорстких протистоянь.

Одним із них є матч багаторічних лідерів італійського футболу міланського «Інтера» і туринського «Ювентуса».

Обідві команди ведуть безкомпромісну гонитву за лідером чемпіонату «Міланом», і їх очне протистояння надзвичайно важливе на цьому етапі.

«Інтер»

Сказати, що Серія А для «Інтера» залишилася нині пріоритетним турніром, то не сказати нічого. Клуб дуже рано вилетів із єврокубків (причому не лише з Ліги чемпіонів, а й не зберіг навіть місця в Лізі Європи) і чемпіонство, якщо не рахувати Кубку Італії (там, до речі, у чвертьфіналі нас чекає важке протистояння земляків «Мілан» — «Інтер»), залишився єдиною можливістю реабілітуватися перед уболівальниками і останньою великою метою «Інтера» на сезон.

До недавнього моменту справи в Серії А йшли для «Інтернаціонале» дуже добре, команда мала серію з 9-ти перемог поспіль, однак в останніх двох турах «Інтер» набрав лише одне очко. Тепер ще одна втрата може суттєво ускладнити становище «Інтера» в турнірній таблиці.

Наразі команда йде другою, відстаючи від «Мілана» на три очки.

«Ювентус»

Туринці стартували в сезоні не дуже потужно, а кілька необов’язкових нічиїх на початках відкинули «Ювентус» до глибин турнірної таблиці. В останніх матчах, однак, вдалося стабілізувати гру, і «Юве» набрав 12 очків у 5-ти матчах. Стабільно забиває португальський форвард Криштіану Роналду, який нині лідирує в гонитві бомбардирів, маючи 15 голів.

Нині «Ювентус» уже вийшов на 4-те місце в турнірній таблиці, відстаючи від «Мілана» на 7 очків, але маючи матч у запасі.

Початок гри і трансляція

Матч на міланському стадіоні «Джузеппе Меацца» розпочнеться 17 січня о 21.45 за київським часом.

В Україні гру покаже телеканал «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери надають перевагу таки господарям з «Інтеру». «Фавбет» на перемогу міланського клубу поставив коефіцієнт — 2,4. Виграш «Юве» оцінюють в 2,98. Нічию — 3,6.

«Парі Матч» оцінив перемогу «Інтера» коефіцієнтом 2,37, перемогу «Ювентуса» — 2,95, нічию — 3,65.

Bwin на перемогу «Інтера» поставив коефіцієнт 2,4, «Ювентуса» — 2,85, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 6,6, «Парі Матч» — 7,6, а Bwin — 7,0.

Читайте також:
Гранди світового футболу – “Аякс” (Амстердам, Голландія)