Вівторок , 19.03.2024

“Мілан” – “Аталанта”: анонс, трансляція і коефіцієнти букмекерів

В Італії у 19-ому турі відбудеться протистояння лідера чемпіонату «Мілану» і бронзового призеру минулої першості «Аталанти» із Бергамо.

Мілан-Аталанта

Міланці нині ведуть щільну боротьбу за збереження місця лідера, а в «Аталанти», після чудової зимової серії, нібито намітився спад, адже останні два матчі бергамці звели внічию й опустилися в турнірній таблиці на 6-ту позицію. Різниця з «бронзовим» «Наполі», щоправда, складає лише одне очко.

«Мілан»

Міланці потужно виступають протягом всього сезону і зберігають триочковий відрив від «Інтера». В останніх п’яти матчах «Мілан» здобув чотири перемоги (осічка була лише в грі з «Ювентусом» — 1:3 6 січня), однак міланці не дуже впевнено грають проти конкурентів у турнірній таблиці. До позитивних моментів віднесемо відновлення після травми лідера атак команди 39-річного шведа Златана Ібрагімовича, який відмітив свою появу на полі дублем в минулому матчі у ворота «Кальярі».

«Аталанта»

Футболісти із Бергамо останнім часом набрали потужних обертів і видають серію із 9-ти поєдинків без поразок (5 перемог і 4 нічиї), що дало їм змогу піднятися до лідируючої групи. Востаннє команда програвала ще 28 листопада в домашньому матчі з «Вероною». Протягом цієї серії «Аталанта» вже поділила очки з «Ювентусом» та перемогла «Рому», і ось тепер зустріч з лідером.

Початок гри і трансляція

Матч у Мілані розпочнеться 23 січня о 19.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол1».

Прогноз

Букмекери несподівано надають невелику перевагу «Аталанті». «Фавбет» на виїзну перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,51. Виграш «Мілану»  оцінюють в 2,69. Нічию — 3,85.

«Парі Матч» оцінив перемогу бергамців коефіцієнтом 2,55, перемогу господарів — 2,6, нічию — 3,8.

Bwin на перемогу «Аталанти» поставив коефіцієнт 2,45, «Мілану» — 2,65, нічийний підсумок оцінили в 3,75.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 7,3, «Парі Матч» — 8,0, а Bwin — 8,0.

Читайте також:
Гранди світового футболу – “Мілан” (Італія)